magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Δείτε το ρούχο που διχάζει τον κόσμο της Μόδας

Δείτε το ρούχο που διχάζει τον κόσμο της Μόδας

Άλλοι το θεωρούν «trashy», δηλαδή ”δεύτερο” και κιτς, και άλλοι «flashy», δηλαδή αστραφτερό. Όπως και να έχει, το ρούχο που διχάζει τις fashionistas παγκοσμίως είναι τάση για την σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2021 και το αν θα το φορέσεις είναι στο χέρι σου.

Ο λόγος για το bralette, δηλαδή αυτό το τοπάκι που μοιάζει με σουτιέν αλλά είναι… ρούχο. Το είδαμε από πέρσι αλλά φέτος, δεν υπάρχει blogger στο Instagram που να μην έχει ξεκινήσει να το φοράει ήδη δειλά – δειλά. Μπορείς να το φορέσεις με παντελόνια, φούστες μέχρι και σορτς (αν είσαι τολμηρή), αλλά παρακάτω θα βρεις τα δικά μου tips ώστε να το συνδυάσεις σωστά.

Για να μην χαρακτηριστείς  «too much», φρόντισε το bralette σου να είναι συνδυασμένο με ένα ψηλόμεσο ρούχο, ώστε να μην δείχνεις πολύ δέρμα.

Το bralette μπορεί αν συνδυαστεί το ίδιο υπέροχα με ένα ψηλόμεσο παντελόνι (ή παντελόνα σε φαρδιά γραμμή, ακόμα καλύτερα), αλλά και με μια ψηλόμεση φούστα σε τσιγγάνικο στιλ.

ρούχο τάση άνοιξη καλοκαίρι 2021

Μπορείς να το φορέσεις και με κοστούμια.

Τέλος, αν θέλεις να υιοθετήσεις την τάση, αλλά είναι πιο συντηρητική, μπορείς να φορέσεις το bralette σου μέσα από ένα πολύ χαλαρό τοπ (αλλά όχι lingerie), ώστε να φαίνεται ελάχιστα αλλά να δημιουργεί αυτό το vibe αισθησιασμού.

http://bestofyou.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Μαύρο κάρδαμο για την ενίσχυση του τριχωτού της κεφαλής, αλλά και για το δέρμα!

News Room

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για την αποτρίχωση με κερί!

News Room

Έτσι θα είναι η νέα ταυτότητα που πρέπει να εκδώσουμε όλοι σε αντικατάσταση των παλαιού τύπου (φωτός)

News Room