magdasnews.gr
Home - Συμβουλές

Décor alert! Έτσι θα μετατρέψεις εύκολα το σπίτι σε έναν πολύχρωμο παράδεισο!

Μικρό ή μεγάλο, φωτεινό ή όχι, σε πολυκατοικία ή σε μονοκατοικία: Όπου και αν βρίσκεται το σπίτι σου και ό,τι μέγεθος και αν έχει, το σίγουρο είναι πως αποτελεί το προσωπικό σου «καταφύγιο», το μέρος εκείνο στο οποίο χαίρεσαι να επιστρέφεις κάθε απόγευμα έπειτα από τη σχολή ή το γραφείο.

Εκεί μπορείς να είσαι πραγματικά ο εαυτός σου και να χαλαρώνεις, απολαμβάνοντας τις αγαπημένες σου καθημερινές συνήθειες. Τι συμβαίνει όμως, όταν το ίδιο σου το σπίτι αρχίζει να σου φαίνεται ολίγον τι… μουντό; Τι μπορείς να κάνεις αν νιώθεις ότι τα δωμάτια του σπιτιού σου δεν σε εμπνέουν να χαλαρώσεις, όπως άλλοτε; Μα φυσικά να βάλεις μπροστά το project ανανέωση!

Στην περίπτωση, λοιπόν, που αισθάνεσαι ότι έφτασε η ώρα να ανανεώσεις τους χώρους του σπιτιού σου και θέλεις να πετύχεις τον décor στόχο σου ξεκούραστα, δίχως να ξοδευτείς και ακολουθώντας τις κορυφαίες διακοσμητικές τάσεις του 2020 η λύση είναι μία: Τα αυτοκόλλητα τοίχου!

Το πώς θα τον πετύχεις και ποια είναι τα σχέδια στα οποία αξίζει να επενδύσεις, θα το μάθεις παρακάτω.

#1 Σκέψου ποια δωμάτια χρειάζονται πραγματικά ανανέωση

Στο εξωτερικό τα αυτοκόλλητα τοίχου κάνουν «θραύση» στη διακόσμηση και τώρα, ήρθε η στιγμή να τα βάλεις και εσύ στο σπίτι σου. Τα καλά νέα είναι πως στην Ελλάδα σήμερα μπορείς να βρεις υπέροχα αυτοκόλλητα τοίχου με 10 ευρώ ή και λιγότερο (ω, ναι) για να διακοσμήσεις όποιον τοίχο του σπιτιού σου θέλεις -και τα οποία μπορεί να κολλήσεις πανεύκολα μόνη σου. Σκέψου αν χρειάζεσαι, λοιπόν, να ανανεώσεις την κουζίνα, το παιδικό δωμάτιο, το υπνοδωμάτιό σου, το σαλόνι, την κουζίνα ή το γραφείο του σπιτιού και βρες τα κατάλληλα αυτοκόλλητα τοίχου ανά δωμάτιο.

δςματιο

#2 Εστίασε στην κατάλληλη κατηγορία

Αφού καταλήξεις στα δωμάτια που θέλεις να διακοσμήσεις, θα χρειαστεί να επιλέξεις την κατηγορία που προτιμάς, με βάση φυσικά τις προτιμήσεις και τη διαρρύθμιση των χώρων σου. Τι θέλεις να έχουν τα αυτοκόλλητα τοίχου σου; Στο urbanstickers.gr, για παράδειγμα, εμείς βρήκαμε μια πραγματικά μεγάλη ποικιλία: Από ανθρώπους, φιγούρες και φράσεις μέχρι γεωμετρικά σχέδια, floral λεπτομέρειες, ζώα, αξιοθέατα, τέχνη, φύση, ακόμη και χάρτες! Οι επιλογές είναι πολλές, αρκεί να βρεις τα σχέδια που σου αρέσουν και να τα κολλήσεις πανεύκολα στον τοίχο σου. Το σίγουρο είναι πως αν είσαι ecofriendly κορίτσι, θα εκτιμήσεις το γεγονός πως αυτά τα αυτοκόλλητα τοίχου είναι σχεδιασμένα με τις μικρότερες πιθανές οικολογικές επιπτώσεις και δεν περιέχουν τοξικά μελάνια!

melania

#3 Μελέτησε τα décor trends της σεζόν

Αν δεν ξέρεις τι αυτοκόλλητα τοίχου να επιλέξεις, τότε μπορείς απλούστατα να μελετήσεις τα διακοσμητικά trends του 2020. Αν το κάνεις, θα διαπιστώσεις πως τα έντονα γεωμετρικά σχέδια, τα μίνιμαλ μοτίβα, τα έντονα χρώματα και τα abstract διακοσμητικά στοιχεία βρίσκονται στην κορυφή της λίστας με τα κυρίαρχα décor trends της σεζόν. Δες παρακάτω κάποια από τα αυτοκόλλητα τοίχου που ανακαλύψαμε και εμπνεύσου.

empneusou

#4 Φτιάξε τα δικά σου αυτοκόλλητα τοίχου

Τέλος, αν αισθάνεσαι την ανάγκη να βάλεις φέτος ακόμη περισσότερες προσωπικές σου «πινελιές» στο σπίτι, τότε καλό είναι να γνωρίζεις πως πλέον έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τα δικά σου αυτοκόλλητα τοίχου. Το ίδιο μπορείς να κάνεις αν έτυχε να «κολλήσεις» με ένα διακοσμητικό σχέδιο που είδες πρόσφατα στο Pinterest. Πρόκειται για μια απίστευτα εύκολη, οικονομική και γρήγορη διαδικασία. Για την ακρίβεια, αρκούν δύο μόλις μέρες για να ετοιμάσει το urbanstickers.gr το αυτοκόλλητο τοίχου που θέλεις -στις διαστάσεις που επιθυμείς- και να το στείλει στο σπίτι σου. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις, είναι να τους πεις τι ψάχνεις ή το σχέδιο που βρήκες στο Διαδίκτυο και το οποίο λάτρεψες.

444

Καλές décor δημιουργίες!

Πηγή: queen.gr

Σχετικές αναρτήσεις

11 ιδέες για να μην παραπονεθείς πια ότι δεν έχεις διαθέσιμους χώρους αποθήκευσης στο σπίτι

News Room

8 Συνδυασμοί με Τυρκουάζ Χρώμα που Κλέβουν την παράσταση!

News Room M

Δείτε το εκπληκτικό σπίτι της Kendall Jenner – Απίστευτη η διακόσμηση με μία πισίνα που όλοι θα θέλαμε (video)

News Room A