25.1 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Της…tv

Δανάη Μπάρκα για Βίκυ Καγιά: “Όταν βγήκε και μίλησε η Ηλιάνα έπεσαν να τη φάνε τώρα στη Βίκυ λένε μπράβο”

Δανάη Μπάρκα για Βίκυ Καγιά: "Όταν βγήκε και μίλησε η Ηλιάνα έπεσαν να τη φάνε τώρα στη Βίκυ λένε μπράβο"

Η τοποθέτηση της Δανάης Μπάρκα σχετικά με την αντιμετώπιση των δημόσιων εξομολογήσεων από γνωστά πρόσωπα του χώρου της τηλεόρασης ανέδειξε ένα σημαντικό ζήτημα: την επιλεκτική κριτική που ασκείται στα Μέσα και στην κοινωνία γενικότερα.

Σχολιάζοντας την πρόσφατη συνέντευξη της Βίκυς Καγιά στον Παντελή Τουτουντζή, η παρουσιάστρια του MEGA επισήμανε πώς οι δηλώσεις της Βίκυς έγιναν δεκτές με θετικό τρόπο, ενώ παλαιότερα, αντίστοιχες εξομολογήσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είχαν προκαλέσει έντονη κριτική.

«Άρα πόσο επιλεκτικοί είμαστε σε σχέση με τα πρόσωπα;» αναρωτήθηκε η Δανάη, προσθέτοντας πως είναι σημαντικό να λέμε «μπράβο» σε όποιον έχει το θάρρος να μοιραστεί τις σκέψεις και τα συναισθήματά του. Αυτή η δήλωση υπογραμμίζει την ανάγκη για ενίσχυση της αποδοχής και της κατανόησης προς όσους εκφράζονται δημόσια, ανεξαρτήτως του προφίλ ή της εμπειρίας τους στον χώρο.

Η ίδια και οι συνεργάτες της εκπομπής ανέφεραν ότι οι άνθρωποι που επιλέγουν να μιλήσουν για τις προσωπικές τους εμπειρίες, ιδιαίτερα όταν αυτές περιλαμβάνουν δυσκολίες, αξίζουν αναγνώριση για το θάρρος τους. «Όταν έχεις περάσει δύσκολα, αυτά τα βιώματα δεν σβήνονται εύκολα», σχολίασε ο Γιώργος Κρικοριάν, ενώ ο Άρης Καβατζίκης τόνισε τη συμβολή της Βίκυς Καγιά στην προώθηση νέων ταλέντων μέσα από τα τηλεοπτικά projects που έχει συμμετάσχει.

Ωστόσο, η συζήτηση ανέδειξε και την ανάγκη για ίση μεταχείριση, ανεξαρτήτως του ποιος μοιράζεται τις σκέψεις του. Η Δανάη επισήμανε ότι η κοινωνία συχνά αντιμετωπίζει με διαφορετικά μέτρα και σταθμά πρόσωπα που ανήκουν στον ίδιο χώρο. «Όταν πριν λίγους μήνες κάποιος άλλος μίλησε για τις δυσκολίες του, υπήρξε έντονη κριτική. Σήμερα, όμως, για αντίστοιχες δηλώσεις, ακούμε μόνο θετικά σχόλια», σημείωσε.

Η τοποθέτηση αυτή αναδεικνύει την ανάγκη για περισσότερη ενσυναίσθηση και λιγότερη επικριτικότητα στον δημόσιο διάλογο. Όπως κατέληξε η Δανάη, «θα έπρεπε να είμαστε “μπράβο” σε όποιον μοιράζεται σκέψεις, γιατί αυτό μας φέρνει πιο κοντά ως κοινωνία».

Related posts

Ποιο δελτίο ειδήσεων παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ του Σαββάτου;

Magdas News

J2US: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Τα τέσσερα ζευγάρια που διεκδικούν τη νίκη

Magdas News

Η Παραλία: Ο Γράντος δηλώνει αποφασισμένος να αναλάβει τον ρόλο του πατέρα

Magdas News