magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

CONTEMPORARY ATHENS DELLA ROUNICK SCULPTURES – ΣΤΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ “ΑΦΗ ΥΦΗΣ”

ΚΟΛΩΝΑΚΙ - CONTEMPORARY ATHENS DELLA ROUNICK SCULPTURES - ΣΤΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ " ΑΦΗ ΥΦΗΣ"

Κοσμοσυρροή επωνύμων από το χώρο της τέχνης και της μόδας, των ΜΜΕ και της αθηναϊκής κοινωνίας, στα εγκαίνια της έκθεσης «Αφή Υφής» της εικαστικού Ντέλλας Ρούνικ, στην γκαλερί Contemporary Athens Della Rounick Sculptures στο Κολωνάκι. Η έκθεση της καλλιτέχνιδας εντυπωσίασε με την ποικιλομορφία των εκθεμάτων, από πίνακες κολάζ με δέρματα Louis Vuitton μέχρι ερωτικά γλυπτά ενδεδυμένα με Oscar de la Renta κομμάτια.

ΚΟΛΩΝΑΚΙ - CONTEMPORARY ATHENS DELLA ROUNICK SCULPTURES - ΣΤΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ " ΑΦΗ ΥΦΗΣ"
ΑΝΝΥ ΣΠΗΛΙΩΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΣΚΙΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΙΩΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ

Η πρωτοτυπία και η γνησιότητα των έργων της, στα οποία συνδυάστηκαν διάφορες και διαφορετικές υφές μεταξύ τους, αναμειγνύοντας το κλασικό με το σύγχρονο, δημιούργησαν ένα νέο avant garde μόδας και εικαστικής καλαισθησίας. Η έκθεση «Αφή Υφής» συνιστά την πιο ολοκληρωμένη δουλειά της εικαστικού, καθώς συνδυάζει το fashion design με τη γλυπτική και τη ζωγραφική, όλα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας της Ντέλλας Ρούνικ, η οποία, στο παρελθόν ήταν η ίδια μοντέλο, σχεδιάστρια μόδας, γλύπτρια και ζωγράφος. Η έκθεση «Αφή Υφής» θα διαρκέσει έως και τις 25 Οκτωβρίου.

Σχετικές αναρτήσεις

Η Πέννυ Μπαλτατζή σε μια συνάντηση με τη Γιώτα Τσιμπρικίδου στο #28 Artpodcast

News Room A

Πρώτη φορά στην Ελλάδα τα διεθνή βραβεία για τις διακεκριμένες Ελληνίδες στον επαγγελματικό τους τομέα στην Ελλάδα και το Εξωτερικό

News Room A

Τα Ψηλά Βουνά στο Θέατρο Ακροπόλ

Newsroom E