magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

“COME HELL OR HIGH WATER”: Η Juicy Couture σε μια digital παρουσίαση της νέας συλλογής στα πλαίσια της AXDW στο Ζάππειο Μέγαρο

H “TOP Trends AE” με την αποκλειστική αντιπροσώπευση των mega brands “MCS”, “Franklin Marshall” και “Juicy Couture”, παρουσίασε με ένα φαντασμαγορικό digital fashion show τη νέα συλλογή της “Juicy Couture”.
Η“Juicy Couture” είναι ένα από τα πιο περιζήτητα και αναγνωρίσιμα brands στο χώρο της μόδας, με celebrities όπως η Paris Hilton , η Jennifer Lopez, η Rita Ora, η Joanna Kuchta, η Winnie Harlow αλλά και η Jennifer Aniston να έχουν φωτογραφηθεί πολλές φορές, φορώντας ρούχα του αγαπημένου glamorous brand.
Οι καλεσμένοι της Juicy Couture, καλλιτέχνες, εκπρόσωποι των media και άνθρωποι της μόδας βρέθηκαν από νωρίς στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Ζαππείου Μεγάρου στα πλαίσια του Athens Xclusive Designers Week και είδαν από κοντά τη νέα συλλογή “COME HELL OR HIGH WATER” που πρόκειται να διατεθεί στην ελληνική αγορά τη σεζόν Spring – Summer ’21.
Λίγα λόγια για τη συλλογή
Η συλλογή με την ονομασία “COME TO HELL OR HIGH WATER”  αποτελεί την ενσάρκωση του δημιουργικού οράματος του brand, όπου η ρευστότητα εκτοξεύεται μέσω της συγχρονισμένης ομάδας κολύμβησης του Club Couture.
Oι ημιπολύτιμες πέτρες αναβαθμίζονται σε σταγονίδια ιριδίζουσας μορφής, σε συνδυασμό με μια επιλογή ρευστών print, jacquard πετσετέ υφών και μοντέρνων αποικοδομημένων σχημάτων.
Το εμβληματικό βελούδο έχει ανανεωθεί με prints σε στυλ ρευστού και την εισαγωγή του υπερ-βελούδου για μια γυναικεία σιλουέτα bodycon t.
Τα εμβληματικά στυλ συμπληρώνονται με τολμηρά βραδινά κομμάτια και σταθερά κομμάτια από PVC, ώστε να δημιουργηθεί μια συναρπαστική στολή από μια κορυφαία συλλογή.

Σχετικές αναρτήσεις

“Απίστευτη απάτη από συνεργάτη της Cosmote – Διαβάστε τι μου έκαναν” [photos]

News Room

5 φρούτα που καθαρίζεις λάθος και δεν το ξέρεις. Σε συγχωρούμε

News Room

T-shirt και δερμάτινο κολάν: Ο chic τρόπος να κάνεις update στην εμφάνισή σου

News Room