magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Δεν ξέρεις τι να δεις αυτό το Σαββατοκύριακο; Σου παρουσιάζουμε τρεις από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της εβδομάδας

Αυτή την εβδομάδα, η μεγάλη οθόνη μας χαρίζει τρόπο, δράμα και γέλιο. Δείτε τις τρεις πολυσυζητημένες ταινίες της εβδομάδας:

Έκρηξη Θυμού / Unhinged
Θρίλερ 2020, ΗΠΑ 90’

Η Ρέιτσελ (Κάρεν Πιστόριους) έχει καθυστερήσει να πάει στη δουλειά. Είναι ήδη εκνευρισμένη πίσω από το τιμόνι της, όταν πέφτει πάνω σε έναν άγνωστο οδηγό (Ράσελ Κρόου) με ψυχολογικά προβλήματα. Πολύ σύντομα, η Ρέιτσελ και οι άνθρωποι που αγαπά γίνονται ο στόχος αυτού του άντρα, που αποφασίζει να αφήσει το σημάδι του σε έναν κόσμο που τον αγνοεί, μέσα από διάφορα τρομαχτικά μαθήματα. Έτσι ξεκινά ένα επικίνδυνο παιχνίδι γάτας και ποντικιού που αποδεικνύει ότι δεν ξέρεις ποτέ πόσο κοντά θα βρεθείς σε κάποιον που έχει χάσει κάθε έλεγχο.

Τα Σκυλιά δεν Φοράνε Παντελόνια / Dogs Don’t Wear Pants
Δραματική 2019, Φινλανδία 105’

Ένας άνδρας ο οποίος πενθεί την τραγική απώλεια της γυναίκας του, η οποία με τη σειρά της είχε ως συνέπεια να υποφέρει από κατάθλιψη και να αδυνατεί να επικοινωνεί ουσιαστικά με την κόρη του, θα μπει σε μια νέα τροχιά όταν γνωρίσει μια γυναίκα με ξεχωριστές ιδιότητες. Πρόκειται για μια dominatriχ που θα του ανοίξει τα μυαλά και τα μάτια.

Γιάκαρι: Η Ταινία / Yakari, Le FIlm
Animation 2020, Βέλγιο – Γαλλία – Γερμανία 82’

Ενώ η φυλή του ετοιμάζεται να ακολουθήσει τη μετανάστευση των βισώνων, ο Γιάκαρι, ένα νεαρό αγόρι των Σιου, ξεκινάει μόνος του να ακολουθήσει το μονοπάτι του Μικρού Κεραυνού, ενός άγριου αλόγου που φημολογείται ότι είναι αδάμαστο. Στο ταξίδι του, και καθώς για πρώτη φορά στη ζωή του θα βρεθεί εντελώς μόνος του, ο Γιάκαρι θα δεχθεί την επίσκεψη του Μεγάλου Αετού, του ζώου τοτέμ του. Ο Μεγάλος Αετός θα δώσει στον Γιάκαρι ένα υπέροχο φτερό καθώς και την απίστευτη ικανότητα να μιλάει με τα ζώα. Κατά τη διάρκεια του μεγάλου ταξιδιού τους και καθώς πια βρίσκονται βαθιά στο έδαφος των τρομερών και φοβερών κυνηγών, ο Γιάκαρι και ο Μικρός Κεραυνός θα ζήσουν μια μεγαλειώδη περιπέτεια μέχρι να βρουν το δρόμο της επιστροφής στο σπίτι. Το ταξίδι τους, σε ένα συναρπαστικό αλλά συνάμα επικίνδυνο τοπίο, θα σφραγίσει για πάντα την παντοτινή φιλία μεταξύ του πιο γενναίου νεαρού αγοριού των Σιου και του αλόγου που τρέχει σαν τον άνεμο.

Σχετικές αναρτήσεις

Λαμπερά εγκαίνια της έκθεσης FAME: Η μαγεία της Μέσης Ανατολής μέσα από τον γυναικείο φακό

News Room M

Το Ξεχασμένο Στάχυ – Νέο Album (Μ. Πλέσσας – Λ. Κόκοτος – Β. Φάμπας)

News Room A

Το BIOS παρουσίασε το πρώτο international event της σεζόν, με θέα την Ακρόπολη και τις Megan Louise και Kid Moxie

News Room M