magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Χριστοδουλόπουλος-Ζαζόπουλος-Τοπάζη: Η λαμπερή πρεμιέρα τους με εκατοντάδες κόσμου και πολύ σπάσιμο πιάτων

Χριστοδουλόπουλος-Ζαζόπουλος-Τοπάζη: Η λαμπερή πρεμιέρα τους με εκατοντάδες κόσμου και πολύ σπάσιμο πιάτων

Με τεράστια επιτυχία, και μεγάλη προσέλευση εμβολιασμένου κόσμου, πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, η πρεμιέρα του Μάκη Χριστοδουλόπουλου, του Αλέκου Ζαζόπουλου, και της Κατερίνας Τοπάζη, στα «Λαδάδικα Summer» στον Ταύρο…

Οι τρεις ερμηνευτές, ένωσαν τις δυνάμεις τους, και μαζί με ένα επιτελείο νέων ταλαντούχων καλλιτεχνών, παρουσίασαν, το πιο αυθεντικό πρόγραμμα διασκέδασης, με το κέφι, να «χτυπάει» κόκκινο, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Την σκυτάλη παίρνει πρώτη η Κατερίνα Τοπάζη, που με την μοναδική σκηνική παρουσία της, και το ρεπερτόριό της, ανεβάζει το θερμόμετρο. Ακολουθεί ο μεγάλος διασκεδαστής, Αλέκος Ζαζόπουλος, που ερμηνεύοντας τις μεγάλες επιτυχίες του, αλλά παίζοντας μέχρι και ποντιακή λύρα, τιμώντας την ιδιαίτερη πατρίδα του, ξεσηκώνει τον κόσμο… Αποθεωτική επί σκηνής, είναι η εμφάνιση του Μάκη Χριστοδουλόπουλου, που αποδεικνύει για μία ακόμη φορά, πώς είναι ο «Άρχοντας» της αυθεντικής διασκέδασης, με τον σολίστ του κλαρίνου Πάνο Πλακιά, να απογειώνει τη φωνή του μεγάλου καλλιτέχνη!

Η εμφάνιση on stage του Μάκη Χριστοδουλόπουλου junior, αλλά και τα ντουέτα, με τον παππού του, κερδίζουν επίσης το χειροκρότημα του κόσμου.

Για περιορισμένων αριθμό εμφανίσεων, και για λίγα μόνο Σάββατα, τα «Λαδάδικα Summer», που συνδυάζουν το καλό φαγητό από νωρίς, με το πιο ανεβαστικό πρόγραμμα, αλλά και το σπάσιμο πιάτων, όπως παλιά, θα γίνει, ο αγαπημένος προορισμός διασκέδασης.

Σχετικές αναρτήσεις

Η “Ρέιτσελ” και ο “Ρος” δεν ήταν μόνο…Φιλαράκια

News Room A

“Απλά και Διαφορετικά”: Ένας οδηγός για παιδιά ΑΜΕΑ από τον Γιώργο Ευγενειάδη

News Room A

Καμπάνια υποστήριξης των γυναικών της Ουκρανίας από τη Διεθνούς φήμης Hair & Make Up Artist Ιωάννα Τζάνη

News Room A