magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Christmas Charity Event στη Wonderland της “Moonlight boutique”, στο κέντρο της Γλυφάδας!

Christmas Charity Event στη Wonderland της “Moonlight boutique”, στο κέντρο της Γλυφάδας!
Η αγαπημένη boutique “Moonlight” στην Γλυφάδα μεταμορφώθηκε στην απόλυτη Χριστουγεννιάτικη Wonderland και πραγματοποίησε το καθιερωμένο της Christmas Party, στο οποίο πολλές fashionistas, επώνυμοι καλεσμένοι του καλλιτεχνικού χώρου των νοτίων προαστίων και όχι μόνο έδωσαν το λαμπερό παρών.

H Μαίρη Ράμμου με το team της “Moonlight Βoutique”!
H Μαίρη Ράμμου με το team της “Moonlight Βoutique”!
Το εορταστικό κλίμα της βραδιάς απογειώθηκε από την Dj Αthina & το live performance της Ιonian, οι οποίες μας ταξίδεψαν στη χώρα των θαυμάτων! Φέτος, εκτός από το λαμπερό party, η “Moonlight boutique” διαθέτει το 15% από κάθε αγορά  στην κοινωνική κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος», που ετοιμάζει κάθε μέρα μαγειρεμένο φαγητό το οποίο και προσφέρεται δωρεάν σε όποιον το έχει ανάγκη, σε όλη την Ελλάδα.
Πρόκειται για μια δράση αγάπης και αλληλεγγύης η οποία ξεκίνησε το 2011 από τον  Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, που όπως λέει συχνά «το φαγητό είναι πιο νόστιμο όταν το μοιράζεσαι».
Η “Moonlight boutique”, στην καρδιά της Γλυφάδας φιλοξενεί μοναδικές δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών, που οι γυναίκες αγαπούν να φορούν τα τελευταία χρόνια, όπως της Vassia Kostara, Nadia Rapti, BitterCocoa, Apyes, Esiot, Nidodileda Wardrobe Treasures, Salt & Pepper, Emma Swimwear κ.α. , ενώ βιτρίνα του  “Moonlight boutique” αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς στα must have items της Ελληνικής αγοράς!
Πηγή Δεβετζή - Ιωάννης Μελισσανίδης
Πηγή Δεβετζή – Ιωάννης Μελισσανίδης

Σχετικές αναρτήσεις

Ιουλία Καλλιμάνη: Σε χρόνο dt έγινε εκατομμυριούχα στο Youtube με το ξεσηκωτικό medley της

News Room A

Μία Νύχτα στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου με δράσεις για όλη την οικογένεια | Σάββατο 30.10.21 | Για παιδιά 7-11 ετών

News Room A

Μάριος Φραγκούλης & Θοδωρής Βουτσικάκης: “Από τον Σκοτεινό Έρωτα στον Ερωτόκριτο ” του Δημήτρη Μαραμή

Newsroom E