magdasnews.gr
People & Politics

«Χείμαρρος» η αθλήτρια Δήμητρα Καστρίτση κατά Πετρούνια: «Μηδένισε το Metoo»

Μετά τις δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια, η αθλήτρια ενόργανης Δήμητρα Καστρίτση, η οποία είναι μεταξύ των πρώην 22 αθλητριών και αθλητών που είχαν προχωρήσει στις καταγγελίες και στην επιστολή προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, μίλησε στην εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται και τη Ναταλία Γερμανού.

«Η δήλωση που έκανε ο Λευτέρης Πετρούνιας ήταν άστοχη διότι μηδένισε το κίνημα, μηδένισε την Σοφία Μπεκατώρου και μηδένισε και εμάς. Θα ήθελα να ρωτήσω αν εδώ και επτά μήνες υπάρχει έστω και μία ανάρτηση του Λευτέρη που να δείχνει τη συμπαράσταση προς τους συναθλητές του. Διότι άκουσα ότι ήταν και αγέννητος. Πως γίνεται να ήταν αγέννητος όταν με την γυναίκα του ήμασταν συναθλήτριες;», είπε αρχικά η αθλήτρια.

Και πρόσθεσε: «Έχουμε συμπορευθεί μαζί, έχουμε κλάψει μαζί, έχουμε πονέσει μαζί, ζούσαμε μαζί στις εγκαταστάσεις οπότε που απευθύνεται ο Λευτέρης; Που ήταν;».

Και τόνισε: «Η συγγνώμη που είπε που απευθυνόταν; Απευθυνόταν στην Ελλάδα και στους Έλληνες. Συγγνώμη ζητάς από τα θύματα. Στην Ελλάδα αφιερώνεις τα μετάλλια σου» συμπλήρωσε η αθλήτρια. «Καταλαβαίνετε ότι έχουμε υποστεί κακοποίηση και μιλάμε με εάν και εάν και εάν… Κακοποίηση όχι για ψυχολογική βία. Μιλάμε για σωματική βία, ξυλοδαρμούς και σεξουαλικές παρενοχλήσεις».

Σχετικές αναρτήσεις

Προανακριτική – Καλογρίτσας: Στο κανάλι ήμουν «μπροστινός», είχα τις μετοχές του Νίκου Παππά

News Room A

Μάτι: Η τραγική ιστορία της οικογένειας Φύτρου που ξεκληρίστηκε – Η μητέρα που έμεινε μόνη της ζητά δικαιοσύνη

News Room A

Πέτρος Φιλιππίδης: Απομονωμένος στη βίλα του στο Ψυχικό εδώ και 5 πέντε μήνες, περιμένει την κλήση από τον ανακριτή

News Room A