magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Calzedonia: H ανοιξιάτικη συλλογή φωτίζει την γκαρνταρόμπα μας

Η Spring Collection 2023 της Calzedonia φωτίζει και αναζωογονεί τη γκαρνταρόμπα μας με μία νέα σειρά από πολύχρωμες αποχρώσεις, μοτίβα και πολλά σοφιστικέ prints, σχεδιασμένα για δυναμικές, σύγχρονες γυναίκες που βρίσκονται on-the-go μεταξύ επαγγελματικών υποχρεώσεων και ξεχωριστών περιστάσεων.
Η νέα συλλογή SS23 διαθέτει μία διευρυμένη ποικιλία από καλσόν, κολάν, outfits και νέα καινοτόμα σχέδια που ταιριάζουν, δίνοντας στυλ, σε κάθε στιγμή της ημέρας, προσθέτοντας μία πινελιά κομψότητας και πρωτοτυπίας στο look σας.

Συγκεκριμένα, η φετινή συλλογή SS23 της Calzedonia διαθέτει μία εκλεπτυσμένη παλέτα παστέλ χρωμάτων σύμφωνα με τις πιο cool τάσεις. Μία σειρά από φωτεινά, εύκολα στους συνδυασμούς χρώματα που κάνουν κάθε ντύσιμο να φαίνεται ακόμα πιο μοναδικό. Μεταξύ των πιο ακαταμάχητων αποχρώσεων που επιλέγει η Calzedonia είναι οι διακριτικές αποχρώσεις γαλάζιο, ροζ και λιλά. Για να φωτίσετε τη γκαρνταρόμπα σας, η Calzedonia προσφέρει μία σειρά από ακόμα πιο φωτεινές αποχρώσεις, όπως πράσινο, electric blue και φούξια.

Τα πολύχρωμα και on-trend καλσόν με μοτίβα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι ενός outfit και τους πραγματικούς πρωταγωνιστές κάθε look, έτσι ώστε τα πόδια να δείχνουν εκπληκτικά. Το ξεχωριστό μέρος της νέας συλλογής, η σειρά καλσόν μας, διαθέτει τα καλύτερα υλικά και ποιοτικά υφάσματα για μέγιστη άνεση στο δέρμα. Υπάρχουν πολλά στυλ διχτυωτών και δαντελένιων καλσόν, διακοσμημένων με floral λεπτομέρειες ή γεωμετρικά μοτίβα σε παστέλ αποχρώσεις όπως γαλάζιο, ροζ, λιλά και φούξια.  Προσθέτοντας ακόμα περισσότερη λάμψη στη συλλογή από κάλτσες τα ανοιχτόχρωμα κολάν chevron με glitter φινιρίσματα, είναι ιδανικά για να συνδυαστούν με κάθε outfit.

Τα καλσόν από τούλι σε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις του nude και του ivory διακοσμημένα με σοφιστικέ πουά και στοιχεία με λουλούδια, είναι επίσης ένα must-wear της σεζόν. Για να γιορτάσει τη Valentines Day, την ημέρα αφιερωμένη στον ρομαντισμό, η Calzedonia οραματίζεται μία γυναίκα ρομαντική, αλλά πάνω από όλα αισθησιακή, συνειδητοποιημένη και ανεξάρτητη προτείνοντας σαγηνευτικά καλσόν, ψηλές αλλά και κοντές κάλτσες. Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό του στυλ της Calzedonia είναι τα γράμματα: καλσόν διακοσμημένα με γράμματα και ισχυρά, ουσιαστικά μηνύματα αφιερωμένα στις γυναίκες.

Ακόμη και κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής σεζόν, τα κολάν είναι για άλλη μία φορά βασικό στοιχείο της γκαρνταρόμπας. Είτε μετακινείστε στην πόλη από τη μία συνάντηση στην άλλη, είτε στον ελεύθερό σας χρόνο, τα κολάν εξασφαλίζουν μέγιστη άνεση για προσαρμογή στο απαιτητικό πρόγραμμα. Η Calzedonia προσφέρει τόσο μεγάλη ποικιλία σε πολύ ευέλικτα κολάν και τοπ για να φοράτε κατά τη διάρκεια της ημέρας, όσο και σε ενισχυμένα προϊόντα με εξαιρετικές λεπτομέρειες για ξεχωριστές περιστάσεις. Συνώνυμα της άνεσης και του coolness, τα denim κολάν είναι τα must-have προϊόντα της σεζόν SS23. Η Calzedonia εισάγει δύο τύπους denim κολάν: για την αρχή της σεζόν, μία σειρά από κλασικά μοντέλα σε πιο βαρύ ύφασμα με νέες εφαρμογές και για τη συνέχεια της σεζόν, ελαφριά denim μοντέλα σε διάφορα παστέλ χρώματα. Το τελευταίο ύφασμα προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές ξύλου, διασφαλίζοντας έναν βιώσιμο τρόπο ζωής με ελευθερία κινήσεων και άνετη, ευέλικτη εφαρμογή. Τα iconic ποδηλατικά σορτς, που φορέθηκαν με casual στυλ τη δεκαετία του 1990 από τη Lady D και φημίζονται για τη διαχρονική sporty κομψότητά τους, επιστρέφουν.

Οι πιο σαγηνευτικές νέες αφίξεις που είναι κατάλληλες για τις πιο ontrend περιστάσεις, περιλαμβάνουν μία super γυαλιστερή ολόσωμη φόρμα με χιαστί κορμάκι για ασυναγώνιστο sex appeal, το πολύχρωμο κολάν καμπάνα με γεωμετρικό print και τα super πολύχρωμα και λαμπερά κολάν βινυλίου, διαθέσιμα σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, από φούξια μέχρι electric blue και Pantone green.

Για να ολοκληρώσετε τη νέα συλλογή SS23, σύμφωνα με την τάση των χρωμάτων και των prints, υπάρχει μία τεράστια σειρά από κάλτσες για να κάνετε τη δική σας συλλογή. Από κλασικές ρίγες και καρό, μέχρι το ακαταμάχητο zebra print και το πολυαγαπημένο tie dye φινίρισμα, οι κάλτσες Calzedonia προσθέτουν μία πινελιά κομψότητας σε κάθε look.

Παρουσιάζουμε μία σειρά από legwear που είναι ακαταμάχητα θηλυκά, με πολλά διαφορετικά σχέδια για να ικανοποιήσουν όλες τις διαφορετικές ανάγκες στυλ και προσωπικότητας τη σεζόν SS23!

 

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Καν’το όπως η Ελένη: 3+1 φθινοπωρινές εμφανίσεις της παρουσιάστριας που μπορείς να αντιγράψεις

News Room M

Τι μπορεί να κάνει μια γυναίκα να χάσει απότομα την ερωτική της διάθεση

News Room

Σε λίγη ώρα το μεγαλύτερο event του καλοκαιριού από τον Dior: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα μοντέλα

News Room A