magdasnews.gr
People & Politics

Bίωσα την αρνητική πλευρά της πολιτικής, λέει η Μαργαρίτα Παπανδρέου

Bίωσα την αρνητική πλευρά της πολιτικής, λέει η Μαργαρίτα Παπανδρέου

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου ολοκλήρωσε και το διδακτορικό της στη Βιολογία και στοχεύει ακόμη ψηλότερα. Επιθυμεί να αφοσιωθεί στην υγεία και την έρευνα, απορρίπτοντας την πολιτική και το “βαρύ” όνομα της οικογένειάς της και απ’ ότι φαίνεται και εκείνοι τη στηρίζουν στις επιλογές της.

Η Σάσα Σταμάτη από το Secret των Παραπολιτικών, επικοινώνησε μαζί της και τη ρώτησε για τα συναισθήματα της κατά την ολοκλήρωση του διδακτορικού και τα μελλοντικά της σχέδια.

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου απάντησε επί λέξει: “Νιώθω ότι ολοκληρώθηκε ένας πολύ εποικοδομητικός κύκλος, που μου δίνει τα εφόδια να συνεχίσω τα επόμενα επαγγελματικά μου βήματα. Η Ελλάδα είναι ένα μέρος που έχει εξαίρετους επιστήμονες και θα πρέπει να είναι κέντρο έρευνας και καινοτομίας”.

Από την άλλη, σχετικά με την πολιτική δήλωσε πως δεν την ενδιαφέρει η πολιτική καθώς έχει βιώσει και την αρνητική της πλευρά από παιδί, οπότε αυτό που την ενδιαφέρει είναι η υγεία και η έρευνα. “Χωρίς τη βασική έρευνα, αυτή τη στιγμή δεν θα είχαμε τόσο γρήγορα και αποτελεσματικά εμβόλια“, τονίζει.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Γιώργος Παπανδρέου έκανε γνωστή την επιτυχία της κόρης του χωρίς να κρύβει την περηφάνια του για το κατόρθωμά της. Ο πρώην πρωθυπουργός μάλιστα ανάρτησε δύο φωτογραφίες από την παρουσίαση της διατριβής της και ανέφερε χαρακτηριστικά στο post του: «Πάντα μεγάλη η χαρά να βλέπεις τα παιδιά σου να κάνουν βήματα σημαντικά στη ζωή τους, να κοπιάζουν, αλλά και να πραγματοποιούν όνειρά τους. Συγχαρητήρια, Μαργαρίτα, για την παρουσίαση και την απόκτηση του διδακτορικού σου στη Βιολογία!».

Σχετικές αναρτήσεις

H Λατινοπούλου σε ρόλο… αναλύτριας – «Χθεσινό τίποτα» ο Κασσελάκης – Όμορφη και στρέιτ η Αχτσιόγλου!

News Room

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανοίγει την καρδιά της ένα χρόνο μετά την επίθεση με το βιτριόλι

News Room A

Εξιτήριο για τον Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο – Νοσηλευόταν με κορωνοϊό

News Room A