magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

«Berlin»: Όσα γνωρίζουμε για τη νέα spin-off σειρά του «La Casa de Papel»

Το Netflix μας συστήνει το καστ της νέας prequel σειράς του «La Casa de Papel».

Λίγο πριν τους τίτλους τέλους του La Casa de Papel τον περασμένο Δεκέμβριο, το Netflix ανακοίνωσε την πρώτη spin-off σειρά του ισπανικού χιτ, η οποία θα ακολουθεί την ιστορία του Berlin.

Θυμίζουμε ότι ο Berlin υπήρξε ένας από του πιο πολυσυζητημένους και δημοφιλείς χαρακτήρες του ισπανικού χιτ και ο Άλεξ Πίνα (δημιουργός του La Casa de Papel) σε συνεντεύξεις του μας είχε ήδη προετοιμάσει ότι μια spin-off σειρά για τον ιδιαίτερο αυτό χαρακτήρα ήταν πολύ πιθανό να συμβεί. Άλλωστε ο ίδιος θέλει να επεκτείνει το σύμπαν του La Casa de Papel και να δημιουργήσει και άλλα spin-offs τα οποία θα λένε την ιστορία ορισμένων από τους χαρακτήρες που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε.

Το νέο πρότζεκτ θα είναι prequel σειρά που τοποθετείται πριν τα γεγονότα του La Casa de Papel και θα μας δείξει τον Berlin να ετοιμάζει την πρώτη του ληστεία με τη δική του συμμορία.

«Μας άρεσε η ιδέα να συστήσουμε μια νέα συμμορία γύρω από τον Berlin, σε μια εντελώς διαφορετική συναισθηματική κατάσταση», εξήγησε ο Άλεξ Πίνα κατά την διάρκεια του TUDUM το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Επίσης αποκάλυψε ότι prequel θα είναι γεμάτο ένταση, έγκλημα, ταξίδι, ρομάντζο αλλά και χιούμορ. «Είναι ένα ταξίδι στην χρυσή ηλικία του χαρακτήρα, όταν έκανε ληστείες ανά την Ευρώπη, τρελός από αγάπη», ανέφερε ο Πίνα προσθέτοντας ότι η μεγαλύτερη έκπληξη θα είναι το κωμικό στοιχείο, αφού ο κόσμος πρόκειται να γελάσει πολύ.

Με μια ανάρτηση στα social media, το Netflix μας συστήνει τώρα και το υπόλοιπο καστ της σειράς.

Έτσι, μαζί με τον Αλόνσο θα δούμε τους: Michelle Jenner στον ρόλο της Keila που είναι εξπέρ στους υπολογιστές, Tristán Ulloa ως τον φιλάνθρωπο καθηγητή Damián και δεξί χέρι του Berlin, Begoña Vargas στον ρόλο της ασταθούς Cameron, Julio Peña Fernández ως τον αφοσιωμένο Roi και Joel Sánchez ως Bruce, έναν άνθρωπο που παθιάζεται με την δράση.

https://www.instagram.com/p/CjDnPtbthY4

Η σειρά θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια και θα ξεκινήσει γυρίσματα στις 3 Οκτωβρίου στο Παρίσι. Στη συνέχεια η παραγωγή θα συνεχιστεί στη Μαδρίτη για να επιστρέψει ξανά στη γαλλική πρωτεύουσα.

Το Berlin αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Netflix μέσα στο 2023.

Πηγή

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Γευστικές συναντήσεις αγαπημένων φίλων στο “Markakis Restaurant”, στο Πίσω Λιβάδι της Πάρου!

News Room M

Mάκης Δημάκης: Επιστρέφει δισκογραφικά “Κυριακή Χαράματα” (video)

News Room A

Τι απέγιναν τα κορίτσια & οι γυναίκες του James Bond;

News Room A