18.6 C
Athens
Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου, 2022
More

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Αυτές είναι οι συνομιλίες του 32χρονου πιλότου με την Αγγελική Νικολούλη

  Όλη η Ελλάδα παρακολουθεί συγκλονισμένη τις εξελίξεις γύρω από το τραγικό έγκλημα στα Γλυκά Νερά με θύμα την 20χρονη Κάρολαιν και το σκυλάκι της οικογένειας Αναγνωστόπουλου. Η εκπομπή “Φως στο Τούνελ” με την Αγγελική Νικολούλη είχε πολλάκις προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί με το Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, αλλά εκείνος το απέφευγε, παίζοντας το “θύμα”. Χθες όμως η δημοσιογράφος, σε μια έκτακτη εκπομπή, έδωσε τις συνομιλίες τους στη δημοσιότητα.

  Ο πιλότος προσπαθούσε με κάθε τρόπο να θολώσει τα νερά και να αποπροσανατολίσει τις έρευνες, ανέφερε η Αγγελική Νικολούλη.

  “Σε αυτή τη φάση της έρευνας μου έχει ζητηθεί να μη δημοσιοποιούνται συγκεκριμένα στοιχεία, γιατί η παρερμηνεία από τον κόσμο μπορεί να δυσκολέψει ή να καθυστερήσει τη διαδικασία, κάτι που κανείς μας δε θέλει, ακόμα και σε μία αξιόπιστη εκπομπή όπως τη δική σας. Είμαι ακόμα σε κακή κατάσταση κυρία Νικολούλη για να μιλήσω για τη γυναίκα μου. Με πονάει. Ξέρω ότι θέλετε να βοηθήσετε όπως κάνετε πάντα, ελπίζω σύντομα να μπορούμε να μιλήσουμε. Είμαι κάθε μέρα με την Αστυνομία που τρέχει πάρα πολύ την έρευνα. Και τους έχω δείξει εμπιστοσύνη”, έλεγε αποφεύγοντας να τη συναντήσει.

  Ακόμη και τη μέρα που είχαν κανονίσει να τα πουν, ο 32χρονος είπε: “Ότι δουλειές έχω με την Αστυνομία, θα κρατήσουν πιστεύω μέχρι νωρίς το απόγευμα, όχι πιο αργά.” Ενώ, στο άκουσμα της τηλεοπτικής κάμερας, πανικοβλήθηκε και προσπάθησε με κάθε τρόπο να αποφύγει τη συνάντηση, χωρίς όμως να στοχοποιηθεί.

  “Για κάμερα είναι πάρα πολύ νωρίς. Δεν είμαι καλά για να μιλήσω. Ακόμα και να σφίξω τα δόντια, δε θα ωφελήσει στην εξιχνίαση σε αυτή τη φάση. Να ξέρετε ότι δεν υπάρχει πλάνο να μιλήσω σε άλλο μέσο. Όταν είμαι λίγο καλύτερα, θα είστε η πρώτη που θα το μάθετε”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

  Εντύπωση έκανε στην έμπειρη δημοσιογράφο η απότομη αλλαγή συμπεριφοράς, όταν συνέβαινε κάτι, που δεν μπορούσε να ελέγξει, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Η ευγένεια απομακρυνόταν και τη θέση τη έπαιρνε μία άλλη εικόνα. Μιλούσε στον ενικό και απαιτούσε απαντήσεις κοφτά.

  Μόλις μου μεταφέρανε ότι πήρε τηλέφωνο ένας ιερέας στην εκπομπή και είπε ότι η γυναίκα μου απευθύνθηκε σ’ εκείνον και ανέφερε υποτιθέμενα προβλήματα μεταξύ μας. Αν αυτός που πήρε είναι όντως ιερέας, πράγμα απίθανο, τότε η ψευδομαρτυρία του είναι από καθαρή κακία που δεν ταιριάζει σε κληρικό και θα λογοδοτήσει. Θέλω όνομα, τηλέφωνο και ενορία. Εκτός από την εισαγγελία, θα πάνε και στην αρχιεπισκοπή όλα τα στοιχεία. Προλαβαίνει να με πάρει ένα τηλέφωνο. Επειδή είμαι καλός άνθρωπος, θα του δώσω μια ευκαιρία να απολογηθεί πριν δει το όνομά του σε δικογραφία. Ας τον ενημερώσει κάποιος ότι εκτός από αμαρτία είναι και παράνομο να ψευδομαρτυρεί κάποιος με δόλο”, είχε αναφέρει ο 32χρονος Μπάμπης σχετικά με ένα τηλεφώνημα που είχε γίνει στην εκπομπή, όταν ακόμη ερευνούνταν ο δολοφόνος.

  - Advertisement -

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ