magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Αυτές είναι οι 4 καλύτερες σειρές του Netflix για το 2020

Αυτές είναι οι 4 καλύτερες σειρές του 2020 στο Netflix

Το Netflix μας χάρισε φέτος μερικές από τις καλύτερες σειρές που έχουμε δει ποτέ. Ποιες είναι όμως οι σειρές που σκαρφάλωσαν στην κορυφή και κατάφεραν να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό;

Δείτε τη λίστα που ακολουθεί:

The Crown
Φέτος, κυκλοφόρησε η 4η σεζόν της σειράς, η οποία συζητήθηκε αρκετά. Σε αυτόν τον κύκλο επεισοδίων, βρισκόμαστε στη δεκαετία του 1980, όταν και η Ελισάβετ συγκρούεται με την πρωθυπουργό Μάργκαρετ Θάτσερ, ενώ ο πρίγκιπας Κάρολος μπαίνει σ’ έναν θυελλώδη γάμο με τη λαίδη Νταϊάνα Σπένσερ.

Το Γκαμπί της Βασίλισσας
Το “Γκαμπί της Βασίλισσας” ακολουθεί μια νεαρή που είναι ταλέντο στο σκάκι, η οποία ξεκινά από ένα ορφανοτροφείο και καταλήγει να είναι στο επίκεντρο όλου του κόσμου. Αλλά η ευφυΐα έχει το τίμημά της….

Tiger King: Φόνοι, Χάος και Τρέλα
Πρόκειται για μία από τις πιο περίεργες σειρές της χρονιάς για το Netflix. Στη συγκεκριμένη σειρά ο ιδιοκτήτης ενός ζωολογικού κήπου βγαίνει εκτός ελέγχου. Δίπλα του βρίσκεται μια σειρά εκκεντρικών χαρακτήρων όπως δολοφόνοι, με φόντο τον υπόκοσμο των εκτροφέων αιλουροειδών.

Unorthodox
Μια νεαρή γυναίκα αφήνει το υπερβολικά συντηρητικό ορθόδοξο περιβάλλον της εβραϊκής της κοινότητας στη Νέα Υόρκη, αναζητώντας μια νέα ζωή στο Βερολίνο. Αλλά πάνω που αρχίζει να βρίσκει τον δρόμο της, το παρελθόν τής χτυπά την πόρτα.

Σχετικές αναρτήσεις

H Μύκονος υποδέχεται το νέο Sunset Cocktail Bar Restaurant “OPIA”

News Room A

Η Λένα Πλάτωνος στον κήπο του Μεγάρου – Παρασκευή 7 Ιουλίου

Newsroom E

Ο Σπύρος Παρασκευάκος επιστρέφει στη σκηνή του Faust: Τετάρτη 1 Ιουνίου

News Room A