25.1 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: Η εξομολόγησή της για τον Μπρούνο Τσερέλα που μας “έλιωσε”

Αθηνά Οικονομάκου: Η εξομολόγησή της για τον Μπρούνο Τσερέλα που μας "έλιωσε"

Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και ο Γρηγόρης Μπάκας συνάντησαν την Αθηνά Οικονομάκου στο αεροδρόμιο, όπου η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή, τα επαγγελματικά της σχέδια, αλλά και τα σχόλια που δέχεται στα social media για τη σχέση της με τον Μπρούνο Τσερέλα.

“Προχωράω χωρίς να δίνω σημασία σε όσα λέγονται”

Αναφερόμενη στη νέα της ζωή, η Αθηνά τόνισε:
«Θα ξεκουραστώ αυτές τις γιορτινές ημέρες. Με τον Μπρούνο θα βρεθούμε στο ενδιάμεσο του ταξιδιού μας και μετά θα πάμε κάπου αλλού. Όσο για τα σχόλια περί δαχτυλιδιού, αφήνω τον καθένα να λέει ό,τι θέλει! Πολλές φορές αυτά που ακούγονται είναι ανυπόστατα. Δεν με επηρεάζουν πλέον. Κάποιοι μπορεί να πέφτουν μέσα, άλλοι όχι. Εγώ, πάντως, λαμβάνω μόνο θετικά μηνύματα πια. Ίσως ακόμη και εκείνοι που είχαν αντιρρήσεις να το αποδέχτηκαν».

Η ηθοποιός επεσήμανε ότι προτεραιότητά της είναι η ευτυχία της:
«Δεν έχει σημασία αν είμαι μάνα δύο παιδιών. Ο καθένας κάνει το επόμενο βήμα όταν νιώθει έτοιμος και όταν αυτό προκύπτει στη ζωή του. Κυνηγάμε την ευτυχία μας, αυτό κάνω κι εγώ. Είμαι καλά και δεν συγκρίνω το πριν με το τώρα. Η ζωή συνεχίζεται».

Οι ευχές της για το 2025

Κλείνοντας, η Αθηνά Οικονομάκου εξέφρασε τις ευχές της για τη νέα χρονιά:
«Για το 2025 εύχομαι υγεία, όμορφες στιγμές και δύναμη να αντιμετωπίζω κάθε δυσκολία. Αυτό είναι το σημαντικότερο».

Η ηθοποιός έδειξε, για άλλη μια φορά, την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση που τη χαρακτηρίζει, αφήνοντας πίσω τα αρνητικά σχόλια και επικεντρώνοντας την προσοχή της σε όσα τη γεμίζουν χαρά.

Related posts

«Με είχαν διώξει σαν… σκυλί μαύρο!»: Γιώργος Λιανός για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Magdas News

Ιωάννα Τούνη: Κάνει μάσκα ομορφιάς και αποκαλύπτει – “Ξύπνησα πουρνό-πουρνό και έχω φουλ δουλειές”

Magdas News

Η Μαρία Μάρκου στο TLIFE για την υιοθεσία: «Τη θεωρώ πράξη ύψιστης αγάπης – Όταν γίνω μαμά δεν θα το κρύψω»

ChrisTsiora