magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Athens Xclusive Designners Week: Η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας επιστρέφει!

Athens Xclusive Designners Week: Η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας επιστρέφει!

Η 28η Εβδομάδα Μόδας, Athens Xclusive Designers Week επιστρέφει δυναμικά για  δεύτερη συνεχόμενη σεζόν σε digital edition.

Καταξιωμένοι Έλληνες σχεδιαστές, αγαπημένα fashion brands και νέα ανερχόμενα ταλέντα συναντιούνται όλοι μαζί στη μεγαλύτερη γιορτή της μόδας.

Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν από τις 8 έως στις 12  Ιουνίου στο παλαιό αεροδρόμιο του Ελληνικού  και  η μετάδοση των επεισοδίων έχει προγραμματιστεί στις 28 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου. Συντονιστείτε στην LiFO  και παρακολουθήστε front row μοναδικές δημιουργίες και λαμπερό θέαμα.

Αυτή τη σεζόν τιμάμε τα  200 χρόνια από την επανάσταση του 1821 στέλνοντας μηνύματα έμπνευσης και οραματισμού για τα επόμενα χρόνια δίνοντας έμφαση στο ΤΩΡΑ, προβάλλοντας προσωπικότητες του σήμερα οι οποίες μέσα από τα έργα και τον τρόπο ζωής τους αποτελούν παραδείγματα προς μίμηση.

Στο πλαίσιο αυτό,  η Athens Xclusive Designers αναγνωρίζοντας την αυξημένη ανάγκη δωρεάς αίματος και με αφορμή την Παγκόσμια μέρα του Εθελοντή Αιμοδότη  διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία τη Πέμπτη 10 Ιουνίου στο παλαιό αεροδρόμιο του Ελληνικού σε συνεργασία με το Blood.e , αναδεικνύοντας κάποιους από τους σύγχρονους ήρωες όπως τους εθελοντές αιμοδότες.

Όσοι επιθυμείτε να στηρίξετε έμπρακτα αυτήν την ενέργεια  μπορείτε να απευθυνθείτε στο Blood.e και να κλείσετε το ραντεβού σας.

Σχετικές αναρτήσεις

Ο εγγονός της Τζούντι Ντεντς την έκανε απόλυτη σταρ του TikTok -Ανεβάζει ξεκαρδιστικά βίντεο μαζί της και γίνονται αμέσως viral

News Room

Η Μαρία Κορινθίου άλλαξε look και «αναστάτωσε» το Instagram

News Room

Πες αντίο στις ραγάδες με αυτούς τους 3 φυσικούς τρόπους

News Room