magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Athens Xclusive Designers Week: Με υπέρκομψες δημιουργίες κι ένα ξεχωριστό fashion show ο Vassilis Zoulias έκλεισε την 28η εβδομάδα μόδας

Athens Xclusive Designers Week: Με υπέρκομψες δημιουργίες κι ένα ξεχωριστό fashion show ο Vassilis Zoulias έκλεισε την 28η εβδομάδα μόδας

Ο Vassilis Zoulias  μας υποδέχτηκε σε μια καταπληκτική villa με έντονο χρώμα 60’s στην Αθηναϊκή Ριβιέρα  και παρουσίασε την Τέταρτη 15 Σεπτέμβριου την resort «The Valley of the Dolls»  συλλογή S/S 2022.

Υπέρκομψα καφτάνια, all day signature style φορέματα, sexy chic deux pieces, θηλυκά shorts, κάπρι παντελόνια, φλοράλ κιμονό συνέθεσαν μία φαντασμαγορική συλλογή, που σε συνδυασμό με τα εντυπωσιακά χειροποίητα  κοσμήματα  του Pericles Kondylatosμας ταξίδεψαν σε μια άλλη εποχή. Η μοναδική αισθητική και το απαράμιλλο στυλ του αγαπημένου σχεδιαστή μόδας Vassilis Zoulias αποτυπώθηκε περίτεχνα και στην πρώτη του συλλογή μαγιό. Μεταξύ των μοντέλων στη πασαρέλα περπάτησαν το θρυλικό μοντέλο των 90s Βίκυ Κουλιανού, η αξεπέραστη Υακίνθη Καραβίτη- Πολίτη μητέρα της δημοσιογράφου Χριστίνας Πολίτη, η πρώτη fashion editor στην Ελλάδα Κατερίνα Τερζοπούλου και οι λαμπερές Έστερ Μαστρόγιαννη, Όλγα Κυπριώτου, Μελίνα Κάππη, Αναστασία Περράκη, Κατερίνα Ευαγγελινού, Apollonia B.

Τη μοναδική αυτή και τόσο διαφορετική επίδειξη είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν λίγοι και εκλεκτοί καλεσμένοι ανάμεσα τους και οι Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση, Μαρίνα Σταυράκη, Χριστίνα Πολίτη, Έλενα Γαλύφα, Ελίζαμπεθ Ελέτσι, Κώστας Παπαδόπουλος, Ασημίνα Ιγγλέζου, Laura De Nigris, Αλέξανδρος Λεμονής, Μιχάλης Πάντος, Έλενα Βρεττού, Φανή Σαραντοπούλου, Μαίρη Φίξ, Μαρία Καλλιμασιά, Στέλλα Βουλγαράκη, Μαρία Λεμονιά, Μάρα Δεσύπρη.

Το fashion film με τις υπέροχες δημιουργίες του Vassilis Zoulias  και χειροποίητα  κοσμήματα  του Pericles Kondylatos αναμένεται να προβληθεί στις 24/9 στις 18:00 στο website της Lifo.gr. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Τους προσκεκλημένους τoυ Fashion Show περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη καθώς η NUXE με το νέο καινοτόμο προϊόν αντιγήρανσης Super Serum [10] και με το best seller ξηρό λάδι περιποίησης για πρόσωπο-σώμα-μαλλιά που τώρα κυκλοφορεί με νέο floral άρωμα με νότες από πικάντικo grapefruit και αισθησιακή μανόλια, τους πρόσφερε αυτά τα υπέροχα προϊόντα, ενώ τα μοντέλα περιποιήθηκαν το δέρμα και τα μαλλιά τους με τα προϊόντα της NUXE πριν την επίδειξη.

Η εταιρεία Σφακιανάκης ΑΕ ξεχώρισε με τα ανανεωμένα άλλα πάντα εμβληματικά ΜΙΝΙ υπενθυμίζοντας μας ότι οι διαδρομές γίνονται ακόμα πιο συναρπαστικές με την θρυλική αίσθηση go kart που προσφέρουν. Highlight της βραδιάς η είσοδος των μοντέλων στο catwalk με τα συναρπαστικά  MINI, προσελκύοντας όλα τα βλέμματα.

Η Vodka Elit  πρόσφερε φανταστικά κοκτέιλ με βάση την Vodka, τα καταστήματα Pennie με τα μοντέρνα και αναπαυτικά μαξιλάρια διακόσμησαν το σκηνικό μας ενώ έκαναν την διαμονή των προσκεκλημένων μας πιο αναπαυτική, το εστιατόριο Ky Royale που πρόσφερε πεντανόστιμο φαγητό σε όλους τους συμμετέχοντες, η εταιρεία Joyride  μετέφερε τα μοντέλα μας σε αυτό τον ιδιαίτερο προορισμό, ενώ το τσάι Όλυμπος δρόσισε τους καλεσμένους μας.

Χορηγοί επίσης ήταν το κέντρο Medi– Prinou, η εταιρεία Vego, το Park my CarLemisios shoes και η Φοβερά Προστασία Α.Ε.

Το μακιγιάζ επιμελήθηκε η σχολή Freddy MakeUp Stage και ο Freddy ενώ τις κομμώσεις η σχολή κομμωτικής Diamantopoulos που έχει αναλάβει το haistyling.

Χορηγοί της 28ης Athens Xclusive Designers Week είναι: η COLGATE MAX WHITE ULTIMATE, η πρώτη λευκαντική οδοντόκρεμα με καινοτόμα σύσταση με ένζυμα που χρησιμοποιούν οι οδοντίατροι και τα ροφήματα Starbucks RTD Coffee.

Επίσημος Χορηγός φιλοξενίας της διοργάνωσης είναι το ξενοδοχείο Academias HotelAutograph Collection.

Επιπλέον, τη διοργάνωση υποστηρίζουν, το νερό Minoa Water, το πρακτορείο μοντέλων Happy Models, ο όμιλος σπουδών μόδας  Pansik, το 7th Heaven Salon που ανέλαβε την περιποίηση των άκρων των μοντέλων,  η εταιρία Printop που προμήθευσε στη διοργάνωση τα ευφάνταστα T-Shirts και καπέλα.

Μένοντας πιστή στις αξίες της και κάτω από τις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας η μακροβιότερη ελληνική διοργάνωση μόδας, η Athens Xclusive Designers Week συνεχίζει ακάθεκτη με μοναδικό της στόχο την στήριξη της εγχωρίας βιομηχανίας μόδας και των Ελλήνων δημιουργών, παρακινώντας το κοινό να επιλέγει ελληνικά

Χορηγοί επικοινωνίας: Cosmote Tv, Music 89,2, Downtown, Deluxe, You Weekly, Fashion Daily, WomanToc, MissBloom

Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), Δήμου Αθηναίων,  Δήμου Αλίμου, Δήμου Παλαιού Φαλήρου , Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου Αθηνών (ΕΒΕΑ), Marketing Greece,

Με την υποστήριξη της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών ( ΕΑΤΑ)

Περισσότερα νέα για τη διοργάνωση ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα www.axdw.gr και τις επίσημες σελίδες της στα social mediafacebook.com/axdweek & https://www.instagram.com/axdw_fashionweek/

Σχετικές αναρτήσεις

Η απόλυτη τάση ομορφιάς για ακαταμάχητο βλέμμα!

Newsroom E

35+1 Εξευτελιστικές Καταστάσεις που ΚΑΜΙΑ Γυναίκα δεν Μπορεί να Αποφύγει κατά τη διάρκεια του Καλοκαιριού.

News Room

7 ασκήσεις που υπόσχονται να μεταμορφώσουν το σώμα σας

News Room