31.9 C
Athens
Πέμπτη, 11 Αυγούστου, 2022
More

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Αστρολογία: Οι οικονομικές προοπτικές του 2021

  Το χρήμα είναι η κινητήριος δύναμη για πολλά και απαραίτητο για όλους. Όμως δεν το αντιμετωπίζουν όλοι οι άνθρωποι με τον ίδιο τρόπο, ανεξαρτήτως με τα μηδενικά που μπορεί να έχει ο τραπεζικός λογαριασμός τους. Άλλοι θεωρούν ότι τα χρήματα τους δίνουν στάτους, άλλοι ασφάλεια, κάποιοι τα χρησιμοποιούν για να περνάνε καλά και σε μερικούς δεν φτάνουν ποτέ όσα και να κερδίζουν, διότι η σπατάλη είναι στη φύση τους.

  Κάποιοι τα μαζεύουν και τα φυλάνε σαν κόρη οφθαλμού και άλλοι δίνουν το τελευταίο τους ευρώ για να προσφέρουν σε αυτούς που έχουν ανάγκη. Τα στοιχεία του χαρακτήρα και της προσωπικότητας μας παίζουν ρόλο στη στάση που έχει ο καθένας μας απέναντι στο χρήμα και η αστρολογία έχει κάποιες απαντήσεις. Ανάλογα με τη θέση του Ήλιου, δηλαδή ποιο ζώδιο εκπροσωπεί κάποιος, μπορούμε να έχουμε μια εικόνα αν είναι σπάταλος ή αν είναι η μετεμψύχωση του Σκρουτζ.

  Δείτε παρακάτω στο ζώδιο σας, όχι μόνο τη σχέση που έχετε με το χρήμα, αλλά και αν το 2021 ευνοείστε στον οικονομικό τομέα και ποια είναι τα διαστήματα που δεν πρέπει να κάνετε έξοδα, να μην πάρετε ρίσκο και να είστε συνετοί στη διαχείριση των χρημάτων σας.

  ΚΡΙΟΣ

  Η στάση τους απέναντι στο χρήμα

  Σε σας τους Κριούς το χρήμα είναι απλά το διαβατήριο σε ένα κόσμο περιπέτειας, που σας επιτρέπει να κάνετε αυτό που θέλετε όποτε το θέλετε. Δεν είναι σίγουρα αυτοσκοπός. Όπως επίσης, αν δεν έχετε κάποιο ωροσκόπο στον Ταύρο, τον Σκορπιό ή τον Καρκίνο και τον Αιγόκερω, δεν είναι η «εξασφάλιση» η αιτία να το μαζεύετε. Σας αρέσει να ξοδεύετε, χωρίς να σκέφτεστε πολύ το αύριο. Άλλωστε έχετε πάντα την πεποίθηση πως κάτι θα γίνει και θα τα καταφέρετε. Οι Κριοί είστε τα αγαπημένα παιδιά των καταστημάτων και δεν θα κάνετε παζάρια. Σκέφτεστε συνήθως -κι αν δεν υπάρχουν άλλοι αντίθετοι παράγοντες στο ωροσκόπιο- μόνο το εδώ και τώρα και ανάλογα προσαρμόζετε τα έξοδα σας. Δεν έχετε πρόβλημα να δώσετε, αλλά αν σας δώσουν μπορεί να καθυστερήσετε να τα επιστρέψετε. Γενικά με το χρήμα παίρνετε ρίσκα. Μότο σας: το χρήμα πρέπει να ρολάρει…

  Προοπτικές 2021

  Το πρώτο δίμηνο αυξάνει τις φιλοδοξίες και τις προσδοκίες σας στα οικονομικά, με τον Άρη στον Ταύρο να δημιουργεί έξοδα μεν, αλλά και προοπτικές νέων εσόδων. Είναι ο τομέας που θα σας απασχολήσει περισσότερο στο ξεκίνημα του 2021. Έχοντας τον Ουρανό μέσα στον τομέα των οικονομικών να συγκρούεται με τον Κρόνο σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, όμως, τα ρίσκα πρέπει να είναι καλά υπολογισμένα και μεθοδευμένα. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ανακαλύψετε νέους τρόπους να βγάλετε χρήματα και να πάρετε απόφαση βέβαια, ότι δεν υπάρχουν μεγάλες σταθερές, αυτό σημαίνει σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά. Οι πηγές που μπορεί να φέρουν έσοδα μπορεί να είναι μέσω της τεχνολογίας, του on-line εμπορίου, των πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης, μιας εφεύρεσης, της τεχνολογίας τροφίμων ή της εκμετάλλευσης κάποιων καλλιτεχνικών ταλέντων. Εξαιρετικές είναι οι προοπτικές της άνοιξης κι εκεί πρέπει να ποντάρετε περισσότερο για έσοδα και μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. Πρέπει σε κάθε περίπτωση να αποφύγετε επιπόλαιες οικονομικές κινήσεις, τον Φεβρουάριο κοντά στις 17/2, τον Ιούνιο, στις αρχές Ιουλίου και τον Νοέμβριο.

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

  Πηγή: asibiliou.gr

  - Advertisement -

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ