25.1 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Της…tv

Άρης Σοϊλέδης: Η σύντροφος του αποκαλύπτει – “Δεν τον ήξερα καθόλου πριν γίνουμε ζευγάρι, η μαμά μου δεν τον συμπαθούσε”

Άρης Σοϊλέδης: Η σύντροφος του αποκαλύπτει - "Δεν τον ήξερα καθόλου πριν γίνουμε ζευγάρι, η μαμά μου δεν τον συμπαθούσε"

Ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαριλίνα Κυπαρίσση βρέθηκαν στην εκπομπή «Η Μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» στον ΣΚΑΪ, όπου πέρασαν ευχάριστα μαγειρεύοντας και συζητώντας για τη σχέση τους. Ο Μάρκος Σεφερλής, με το χαρακτηριστικό του χιούμορ, δεν έχασε την ευκαιρία να ρωτήσει το ζευγάρι για τη σχέση τους και τη συμβίωση τους.

Η Μαριλίνα, με ειλικρίνεια, μίλησε για την πορεία της σχέσης τους, αποκαλύπτοντας ότι είναι μαζί για επτά μήνες και συγκατοικούν. «Η συμβίωση είναι καλή», δήλωσε η ίδια, αναφέροντας με χιούμορ πως στην αρχή δεν γνώριζε καθόλου τον Άρη και αν τον είχε γνωρίσει νωρίτερα, ίσως να είχε αποφύγει ορισμένα πράγματα. Στη συνέχεια, μίλησε και για τη σχέση του Άρη με τη μητέρα της, αποκαλύπτοντας ότι αρχικά εκείνη δεν τον συμπαθούσε, καθώς τον παρακολουθούσε στο Survivor και τον θεωρούσε «κρύο και ψυχρό». Ωστόσο, με τον καιρό, η μητέρα της άλλαξε γνώμη και πλέον θεωρεί τον Άρη σαν παιδί της.

Ο Άρης Σοϊλέδης, από την πλευρά του, απέφυγε να σχολιάσει σε βάθος, αλλά το ζευγάρι φάνηκε ευτυχισμένο και δεμένο, αποδεικνύοντας ότι η προσωπική τους ζωή είναι εξίσου σημαντική όσο η επαγγελματική τους πορεία. Το γεγονός ότι ζουν μαζί και η σχέση τους πηγαίνει καλά φαίνεται να ενισχύει τη δυναμική τους, ενώ ο Άρης δείχνει πολύ χαρούμενος με την παρουσία της Μαριλίνας στη ζωή του.

Το κοινό παρακολουθούσε με ενδιαφέρον τις ανακοινώσεις της Μαριλίνας για τη σχέση τους, αφού είναι φανερό ότι η μεταξύ τους επικοινωνία είναι ανοιχτή και γεμάτη αμοιβαία εκτίμηση. Το γεγονός ότι η Μαριλίνα ανέφερε την εξέλιξη της σχέσης της με τον Άρη με τόσο ειλικρίνεια ενισχύει την εικόνα του ζευγαριού ως ανθρώπων που ζουν τη ζωή τους με αυθεντικότητα και αγάπη.

Related posts

Τι τηλεθέαση σημείωσε ο Λάκης Λαζόπουλος με το “Αλ Τσαντίρι Νιουζ”;

Magdas News

Απόστολος Μαγγηριάδης: Παραμένει στην ΕΡΤ ο δημοσιογράφος

Magdas News

Klavdia – Eurovision 2025: Ποιά είναι η 22χρονη που θεωρείται μεγάλο φαβορί για την εκπροσώπηση της Ελλάδας

Magdas News