Η υπόθεση του γνωστού μουσικού Άρη Μουγκοπέτρου, ο οποίος ακρωτηριάστηκε μετά από έκρηξη κροτίδας, παίρνει νέα διάσταση. Ο πρώην φίλος του, που του είχε δώσει το μοιραίο αντικείμενο, αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον του, καταθέτοντας μήνυση για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση.
Αφορμή στάθηκε ανάρτηση του μουσικού στα social media, όπου δημοσίευσε φωτογραφία του πρώην φίλου του από πανηγύρι, συνοδεύοντάς τη με βαριές κατηγορίες:
«Ο “φίλος” που μου έδωσε την κροτίδα διασκεδάζει λες και δεν έγινε τίποτα. Και όσοι ήταν δίπλα του, πώς ένιωθαν άραγε; Αυτός είναι ο άνθρωπος που πήγε να με σκοτώσει», έγραψε μεταξύ άλλων, αφήνοντας αιχμές για ατιμωρησία από τη Δικαιοσύνη.
Η ανάρτηση προκάλεσε την αντίδραση του πρώην φίλου του, με τον δικηγόρο του, Ανδρέα Βαγγόπουλο, να δηλώνει στην εκπομπή Buongiorno του Mega:
«Ο εντολέας μου έδωσε μια κροτίδα την ώρα του χορού, χωρίς να την έχει πυροδοτήσει. Ο ίδιος ο κύριος Μουγκοπέτρος παραδέχτηκε ότι εκείνος την πυροδότησε. Δεν μπορεί λοιπόν να γίνεται λόγος για πρόθεση ανθρωποκτονίας. Προχωράμε σε μήνυση κατά του Άρη Μουγκοπέτρου για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση».
Όπως ξεκαθάρισε, η υπόθεση βρίσκεται ήδη υπό διερεύνηση, με ποινική δικογραφία σε εξέλιξη από μήνυση που έχει καταθέσει ο μουσικός, χωρίς όμως να έχουν ακόμη κληθεί οι εμπλεκόμενοι. «Δεν μπορούμε να μετατρέπουμε ένα ατύχημα σε κατηγορία πρόθεσης για φόνο», πρόσθεσε ο δικηγόρος, διευκρινίζοντας ότι η φωτογραφία που αναρτήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα δεν προέρχεται από τον εντολέα του.
Όλα δείχνουν πως η υπόθεση θα συνεχιστεί στις δικαστικές αίθουσες, με τις δύο πλευρές πλέον να βρίσκονται σε ανοιχτή αντιπαράθεση.
