24.3 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Showbiz

Άρης Καβατζίκης: “Ο αδελφός μου «έφυγε» από καρδιοπάθεια και η μητέρα μου από τον καρκίνο”

Άρης Καβατζίκης: "Ο αδελφός μου «έφυγε» από καρδιοπάθεια και η μητέρα μου από τον καρκίνο"

Στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας Vita» του Μιχάλη Κεφαλογιάννη, ο Άρης Καβατζίκης άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για τις δύσκολες απώλειες που έχει βιώσει στη ζωή του.

Αναφέρθηκε με συγκίνηση τόσο στον θάνατο της μητέρας του όσο και του αδελφού του, οι οποίοι έφυγαν από σοβαρές ασθένειες, οι οποίες, όπως εξήγησε, είναι πολύ συχνές και βρίσκονται γύρω μας. Ο Άρης, με ειλικρίνεια, παραδέχτηκε πως η απώλεια του αδελφού του από καρδιοπάθεια, σε πολύ νεαρή ηλικία, και η απώλεια της μητέρας του από καρκίνο, τον έχουν στιγματίσει έντονα, ειδικά λόγω της φύσης των ασθενειών τους.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε πως η φοβία για τις ασθένειες, την οποία βιώνει και ο ίδιος, είναι κάτι που κληρονόμησε από τη μητέρα του. Όπως εξήγησε, η μητέρα του είχε μια έντονη φοβία για τα μικρόβια και τις αρρώστιες, η οποία, φαντάζεται, μπορεί να είναι κάτι βαθύτερο και να μεταδόθηκε σε εκείνον. Αναφέρθηκε με ιδιαίτερη τρυφερότητα στη σχέση του με την μητέρα του και τη φιλοσοφία της για την πρόληψη, που συχνά του μετέφερε με συμβουλές όπως «μην κάνεις αυτό», «μην πας εκεί», «μην πιάνεις τα πράγματα». Παρά τη δυσκολία του να την αποδεχτεί, παραδέχτηκε ότι είναι κάτι που το ζει και το βιώνει με ένταση και σήμερα.

Ο Άρης Καβατζίκης αναρωτήθηκε αν τελικά είναι πιο τραυματική η απώλεια κάποιου αγαπημένου προσώπου όταν συμβαίνει ξαφνικά ή αν, αντίθετα, είναι πιο δύσκολη η διαδικασία όταν υπάρχει προειδοποίηση. Αν και η απώλεια του αδελφού του ήταν ξαφνική, το ίδιο σκληρή ήταν και η αναχώρηση της μητέρας του, η οποία, παρόλο που ήταν γνωστό ότι αντιμετώπιζε μια σοβαρή ασθένεια, άφησε τον ίδιο πόνο και την ίδια θλίψη.

Με έναν συναισθηματικά φορτισμένο λόγο, ο δημοσιογράφος μίλησε για την προσωπική του διαδικασία αποδοχής αυτών των απωλειών και τη συναισθηματική ένταση που νιώθει όταν σκέφτεται τις συνθήκες κάτω από τις οποίες οι άνθρωποι φεύγουν από τη ζωή. Μοιράστηκε την εσωτερική του σύγκρουση και τόνισε πως ακόμα δεν έχει καταλήξει αν ο ξαφνικός θάνατος «φορτώνει» περισσότερο με φόβο και ανησυχία, καθώς το αίσθημα της αβεβαιότητας είναι μια πολύ σφοδρή εμπειρία.

Το επεισόδιο της εκπομπής «Όλα για τη ζωή μας Vita» πρόσφερε στους τηλεθεατές έναν άνθρωπο ανοιχτό, ευάλωτο και με βαθιά συναισθηματική προσέγγιση στις δυσκολίες της ζωής.

Related posts

Στο εδώλιο ξανά ο Βασίλης Γκουρούσης για το «χρυσό» ριφιφί στο Ψυχικό

Magdas News

Δημήτρης Κόκοτας: “Όλα θα πάνε καλύτερα με τον καιρό” είπε η αδερφή του

Magdas News

Κλέλια Ανδριολάτου: «Δυστυχώς κυκλοφόρησαν φωτογραφίες με τον σύντροφό μου από τις Κάννες, ήθελα να το έχουμε αποφύγει»

Magdas News