magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Αρχαιοελληνικό κάλλος και χολιγουντιανοί σταρ στο fashion show του Τάκη Γιαννέτου

Ο διεθνούς φήμης σχεδιαστής μόδας, Τάκης Γιαννέτος, γνωστός για την καλλιτεχνική αισθητική του και τις μοναδικές εμπνεύσεις και δημιουργίες του στα πλαίσια του Athens Xclusive Designers Week, παρουσίασε την Κυριακή 31/10/21, τη συλλογή «Kouros-Kori Renaissance» F/W 21-22 με πολλούς επωνύμους να περπατούν στην πασαρέλα και guest τον Χολιγουντιανό star Shaun Toub.

Σε ένα υπέρλαμπρο fashion show στο Ζάππειο Μέγαρο ο χολυγουντιανός πρωταγωνιστής του Iron Man και του Homeland Shaun Toub, ο οποίος συνδέεται με μια δυνατή φιλία με τον δικό μας Τάκη Γιαννέτο, έκλεψε τα βλέμματα σε ρόλο μοντέλου και τη Μιμή Ντενίση απαστράπτουσα να κλείνει την επίδειξη με φράκο δια χειρός Giannetos και να αποσπά το πιο θερμό χειροκρότημα! 

Ο Τάκης Γιαννέτος εμπνεύστηκε από τα αρχαία γλυπτά για να αντικατοπτρίσει το κάλλος, τη ζωντάνια και τη δύναμη. Κούροι και κόρες μαζί, στο fashion show του πιο ιστορικού οίκου χειροποίητων ανδρικών κοστουμιών της χώρας, ο οποίος με εικαστικές αναφορές σκιαγραφεί τους άντρες και γυναίκες εξουσίας και δίνει το δικό του παρών στο κοινωνικό και πολιτιστικό γίγνεσθαι. Σχεδιάζοντας την αναγέννηση των μορφών, των φύλων και των μοτίβων, την Αναγέννηση των υφασμάτων, των σχεδίων και των ισορροπιών μας εναποθέτει το ήθος, τη γενναιότητα και τη μοναδικότητα. 

Στα ατού του φαντασμαγορικού και ταυτόχρονα απέριττου fashion show, η εικαστική πρόταση-επίβλεψη της Εύας Νάθενα.  

Σχετικές αναρτήσεις

H Premium Θεραπεία Προσώπου Που Όλες Θέλουμε Να Κάνουμε (Και Τώρα Είναι Δωρεάν)

News Room

Το Λάθος Μίας Beauty Vlogger Μας Άφησε Με Το Στόμα Ανοιχτό!

News Room

Με αυτά τα 7 tips, oι μυς σου θα δυναμώσουν και το βάρος σου θα πέσει

News Room M