magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Απόλυτη επιτυχία για τον 1ο προκριματικό των Ελληνικών καλλιστείων Star Hellas – Miss Hellas – Miss Young 2022!

Απόλυτη επιτυχία για τον 1ο προκριματικό των Ελληνικών καλλιστείων Star Hellas - Miss Hellas - Miss Young 2022!

Ο CEO των Ελληνικών Καλλιστείων Πάνος Ζήνας και η επταμελής κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από εκπροσώπους της μόδας και του καλλιτεχνικού χώρου, καλωσόρισαν στo  “Fantasia Live” τις φιναλίστ του 1ου  προκριματικού του 70ου Διαγωνισμού Ομορφιάς Star Hellas – Miss Hellas – Miss Young  2022 και συνομίλησαν με τη κάθε μια ξεχωριστά.

Γιώργος Μεστούσης,Ιωάννα Σουλιώτη,Λάκης Γαβαλάς,Άννα Παυλίδου,Galena Velikova,Πάνος Ζήνας,Κατερίνα Στικούδη,Σάσα Σταμάτη
Γιώργος Μεστούσης,Ιωάννα Σουλιώτη,Λάκης Γαβαλάς,Άννα Παυλίδου,Galena Velikova,Πάνος Ζήνας,Κατερίνα Στικούδη,Σάσα Σταμάτη
Ο χώρος του “Fantasia Live”  γέμισε από νέα κορίτσια, που ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στο κάλεσμα ομορφιάς και κατέφθασαν από όλη την Ελλάδα στο ραντεβού με το μέλλον και τα όνειρά τους.
Πάνος Ζήνας,Δήμητρα Μαράντου,Χάρης Σιανίδης,Μάρθα Παπαχρυσάνθου
Πάνος Ζήνας,Δήμητρα Μαράντου,Χάρης Σιανίδης,Μάρθα Παπαχρυσάνθου
Η 7μελής κριτική επιτροπή  αποτελούνταν από τον αγαπημένο επιχειρηματία της μόδας Λάκη Γαβαλά, το top model των 90’ς  Ιωάννα Σουλιώτη, τη Μις Ελλάς 2015 Κατερίνα Στικούδη, τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη, τον εξαίρετο φωτογράφο Γιώργο Μεστούση,  τη Σταρ Ελλάς 2021 Άννα Παυλίδου και την εντυπωσιακή χορογράφο και διεθνή κριτή χορού Γκαλένα Βελίκοβα , η οποία θα αναλάβει και την σκηνική παρουσία των Φιναλίστ τη βραδιά του τελικού. Πρόεδρος της επιτροπής όπως πάντα ο Πάνος Ζήνας.
Ο Πάνος Ζήνας μαζί με τις φιναλίστ του 1ου Προκριματικού Διαγωνισμού των Καλλιστείων Star Hellas – Miss Hellas-Miss Young 2022
 Οι υποψήφιες κρίθηκαν στην εμφάνιση με μαγιό και στη συνέντευξη.  Επειδή η ομορφιά από μόνη της δεν είναι αρκετή, δόθηκε ιδιαίτερη σημασία στην ικανότητα επικοινωνίας των υποψηφίων, στην εκδήλωση αυτοπεποίθησης της προσωπικότητάς τους αλλά και των στόχων που αφορούν όχι μόνο το προσωπικό αλλά και το κοινωνικό όφελος. Σκοπός των καλλιστείων είναι να δημιουργήσει τη νέα γενιά υποψηφίων μέσα σε ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει και ενδυναμώνει τη νέα γυναίκα.
Σάσα Σταμάτη,Χάρης Σιανίδης,Κατερίνα Στικούδη
Οι φιναλίστ μετά από μία σειρά προετοιμασιών, που πρόκειται να ακολουθήσει, θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού. Η αναμέτρηση προβλέπεται σκληρή, καθώς η ομορφιά θα πρωταγωνιστεί στα social media του διαγωνισμού καθημερινά, όπου και θα μπορείτε να υποστηρίξετε την αγαπημένη σας φιναλίστ.  Συντονιστείτε μαζί μας σε Instagram, Tik Tok, twitter και Facebook και παρακολουθείστε βήμα – βήμα όλες τις προετοιμασίες!
Πάνος Ζήνας,Άννα Παυλίδου,Γιώργος Μεστούσης,Μάρθα Παπαχρυσάνθου

Σχετικές αναρτήσεις

Ο κορυφαίος ερμηνευτής Γιάννης Πάριος ερμηνεύει τις αξέχαστες επιτυχίες του για το Αιγαίο και τιμά το Ακριτικό Καστελλόριζο

News Room A

Η διεθνώς αναγνωρισμένη υψίφωνος, Χριστίνα Πουλίτση, καθήλωσε τους θεατές με την ερμηνεία της ως Τζίλντα στην εμβληματική Όπερα του Τζουζέπε Βέρντι «Ριγολέττος»

News Room A

Το Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας «ανθίζει» και τον Ιούλιο

Newsroom E