magdasnews.gr
People & Politics

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Τα αδέρφια Μπιθικώτση τα βρήκαν μετά από 16 χρόνια δικαστικής διαμάχης

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Τα αδέρφια Μπιθικώτση τα βρήκαν μετά από 16 χρόνια δικαστικής διαμάχης

“Το αίμα νερό δεν γίνεται”. Αυτή η φράση ταιριάζει απόλυτα στα αδέρφια Μπιθικώτση που είναι πάλι μαζί, μετά από 16 ολόκληρα χρόνια δικαστικής διαμάχης για τα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών του Γρηγόρη Μπιθικώτση.

Το δύο αδέρφια έχουν αφήσει πίσω τους ότι τους χώριζε και μιλούν αποκλειστικά στο magdasnews.gr, για την νέα αρχή που ξεκινούν ο ένας δίπλα στον άλλον. Παράλληλα, ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό, χαρίζοντάς μας το πιο φωτεινό τους χαμόγελο.

Μιλώντας αποκλειστικά στο magdasnews.gr, η Άννα Μπιθικώτση είπε: “Ναι, τα δύο αδέλφια είμαστε πάλι μαζί, γιατί η αδελφική αγάπη, όσα χρόνια και αν μένει κρυμμένη στις καρδιές, έρχεται το πλήρωμα του χρόνου που κάνει θριαμβευτικά την εμφάνισή της! Τώρα μέσα σε μια αγκαλιά σφιχτή, γεμίσαμε και οι δυο μας με τόσο φως, που ήταν αρκετό για ν’απομακρύνει το σκοτάδι και να μας κάνει να ξεπεράσουμε τις ριχές θάλασσες που μας κρατούσαν μακρυά, ώστε να κολυμπήσουμε στον ωκεανό της αδελφοσύνης! Σε αυτόν τον “ωκεανό” που λειτουργεί σαν βάλσαμο στις πληγές του χθες, που γαληνεύει τις ψυχές και τις ξεκουράζει! Χέρι χέρι από εδώ και πέρα θα περπατάμε μαζί στου κόσμου τις διαδρομές, κάνοντας τον πατέρα μας γαλήνια αναπαυμένο και απέραντα ευτυχισμένο στους ουρανούς που βρίσκεται τώρα πια μαζί με το άλλο του μισό, τον Μίκη της Οικουμένης!”.

Επίσης, η Άννα και ο Γρηγόρης, μοιράστηκαν μαζί μας μια φωτογραφία από το παρελθόν, όπου ποζάρουν στο πλευρό του πατέρα τους:

 

Σχετικές αναρτήσεις

Η Κατερίνα Μονογυιού σε μοναστήρι στα Μετέωρα ένα μήνα μετά τον θάνατο του αδερφού της

News Room A

Χρήστος Σαρτζετάκης: Η σπάνια εμφάνιση της κόρης του στο πλευρό του – Με τι ασχολείται σήμερα

News Room A

Σπύρος Φωκάς: Επιδείνωση της υγείας του 

News Room A