magdasnews.gr
People & Politics

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ο Μίκης Θεοδωράκης δεν άφησε μια αλλά… πέντε διαθήκες

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ο Μίκης Θεοδωράκης δεν άφησε μια αλλά... πέντε διαθήκες

Μία αποκάλυψη που θα συζητηθεί έκανε το μεσημέρι της Τρίτης 19 Οκτωβρίου το T-live.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Γιώτας Κηπουρού, η διαθήκη του Μίκη Θεοδωράκη δημοσιεύτηκε, καθώς ο συμβολαιογράφος όπως όφειλε την κατέθεσε στον αρμόδιο ειρηνοδίκη και από εκεί και πέρα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν αντίγραφα.

Όπως είπε το συγγενικό περιβάλλον του Μίκη Θεοδωράκη στο T-live, το επόμενο χρονικό διάστημα – μέχρι την Παρασκευή – θα έχουν πάρει τα αντίγραφα της διαθήκης και έτσι θα γνωστοποιηθεί τι ορίζει με την τελευταία βούλησή του ο μουσικοσυνθέτη.

Αυτό όμως που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι πρόκειται για μία συρραφή ούτε μίας, ούτε δύο αλλά πέντε διαθηκών, γιατί από το 2015 και μετά συνέβησαν κάποια περιστατικά που ανάγκασαν τον Μίκη Θεοδωράκη να αλλάξει την τελευταία του βούληση.

Ο Μίκης Θεοδωράκης πριν ακόμα από το 2015 ήθελε να έχει ξεκαθαρίσει τα πράγματα και έτσι είχε ξεκινήσει να γράφει τις διαθήκες του, ωστόσο συνέβησαν κάποια γεγονότα που τον οδήγησαν να αλλάζει τις τελευταίες αποφάσεις του.

Αυτό που μέλλει να δούμε είναι ποια διαθήκη να κηρυχθεί ως κύρια, καθώς ο ειρηνοδίκης πρέπει να ελέγξει τη γνησιότητα της υπογραφής και την ημερομηνία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΟ TLIFE.GR ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Σχετικές αναρτήσεις

Εξομολόγηση εκ βαθέων, από τον πατέρα του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη

News Room A

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η συγκινητική αφιέρωση στη γιαγιά του λίγο πριν ξεκινήσει το Wimbledon

News Room A

Ανέστης Βλάχος: Ποιος ήταν ο πιο διάσημος “κακός” της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου

News Room A