26 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
People & Politics

Αποκαλύψεις για τη Χριστίνα Ωνάση: «Μου πρότεινε να κάνουμε τις πόρνες στο Παρίσι» – Η μαρτυρία της Μαρίνας Ντοντέρο

Απίστευτες ιστορίες από τη ζωή της Χριστίνας Ωνάση έρχονται στο φως μέσα από τη μαρτυρία της αδερφικής της φίλης, Μαρίνας Ντοντέρο, η οποία μίλησε στο περιοδικό Gala για τις ξέγνοιαστες αλλά και σκοτεινές στιγμές της κληρονόμου του Αριστοτέλη Ωνάση.

Η Ντοντέρο θυμάται την εποχή που ζούσαν στο Παρίσι, όταν η Χριστίνα, λάτρης των φαρσών και των αυθόρμητων εμπειριών, της πρότεινε για αστείο να «κατεβούν στο δρόμο και να κάνουν τις πόρνες». Όπως περιγράφει, «περπατούσαμε ανάμεσα σε πολυτελή αυτοκίνητα, όταν μας σταμάτησε η Αστυνομία και μας πήγε στο τμήμα».

Η Χριστίνα προσπάθησε να πείσει τους αστυνομικούς ότι είναι κόρη του Ωνάση, με έναν από αυτούς να της απαντά ειρωνικά: «Αν εσύ είσαι η κόρη του Ωνάση, εγώ είμαι γιος του Ντε Γκολ!». Όταν ο πατέρας της έμαθε το περιστατικό, εξοργίστηκε και τις επέπληξε έντονα.

Η φιλία τους χαρακτηριζόταν από πειραματισμούς και φαντασία: μια άλλη φορά, η Χριστίνα ντύθηκε αεροσυνοδός με στολές της Ολυμπιακής, προτείνοντας να μπουν σε αεροπλάνο παριστάνοντας το πλήρωμα.

Η Μαρίνα μιλά επίσης για τις σχέσεις της Χριστίνας με την οικογένειά της: τη στοργή που είχε για τον αδερφό της Αλέξανδρο και τον πατέρα της, αλλά και την ψυχρότερη επικοινωνία με τη μητέρα της, Τίνα. Συγκλονίζει η περιγραφή της για τον Ωνάση, ο οποίος μετά τον θάνατο του Αλέξανδρου πήγαινε τις νύχτες μόνος στο μνήμα του, στο Σκορπιό, και έκλαιγε σιωπηλά.

Related posts

Τάκης Θεοδωρικάκος: Στο κέντρο της προσοχής μας η Μακεδονία μας, η Θράκη και οι παραμεθόριοι νομοί με χαμηλότερο αποτύπωμα στην οικονομία

Magdas News

Νέα υποψηφιότητα ή νέο κόμμα από τον Κασσελάκη;

Magdas News

Στο Παρίσι η Όλγα Κεφαλογιάννη: Στο επίκεντρο της επίσκεψης η προώθηση του τουρισμού στη Γαλλία

Magdas News