magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Από το Παρίσι στην Πάρο: Ο διάσημος γαλλικός Οίκος On Aura Tout Vu, σε συνεργασία με την Άννα Κοντολέων και τnν Gallery Art Space Studio 265 παρουσίασε ξεχωριστά κομμάτια Couture στη Πάρο

Από το Παρίσι στην Πάρο: Ο διάσημος γαλλικός Οίκος On Aura Tout Vu, σε συνεργασία με την Άννα Κοντολέων και τnν Gallery Art Space Studio 265 παρουσίασε ξεχωριστά κομμάτια Couture στη Πάρο

Ο διάσημος γαλλικός Οίκος On Aura Tout Vu, σε συνεργασία με την Άννα Κοντολέων και τnν Gallery Art Space Studio 265 παρουσίασε ξεχωριστά κομμάτια Couture στη Πάρο.

Ο γνωστός για τις Couture δημιουργίες του Οίκος, On Aura Tout Vu, που συνδυάζει δεξιοτεχνία και εκκεντρικότητα, αυτό το καλοκαίρι, διοργάνωσε σε συνεργασία με την γκαλερί Art Space / Studio 265, την έκθεση «Trésors Couture by On Aura Tout Vu».

Αθηνά Dementas, Κωνσταντίνος Μαρνίκας, Χριστίνα Μιχαήλ - papadakispress.gr
Αθηνά Dementas, Κωνσταντίνος Μαρνίκας, Χριστίνα Μιχαήλ – papadakispress.gr

Φίλοι της Gallery και λάτρεις της σύγχρονης μόδας και των τεχνών, μας τίμησαν με την παρουσία τους ενώ για πρώτη φορά, το κοινό ανακάλυψε ρούχα και αξεσουάρ Couture, εξ ολοκλήρου κατασκευασμένα στο Παριζιάνικο ατελιέ του Οίκου στο Palais Royal.

Yassen Samouilov, Άννα Κοντολέων, Lyvia Stoianova - papadakispress.gr
Yassen Samouilov, Άννα Κοντολέων, Lyvia Stoianova – papadakispress.gr

Για την έκθεση, που έγινε με την υποστήριξη της PANSIK, οι σχεδιαστές επέλεξαν ιστορικά κομμάτια από το αρχείο των 20 χρόνων ζωή τους και δημιούργησαν ιδιαίτερα κομμάτια που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στο κοινό της Πάρου.

Χριστίνα Μαυρίδη, Μελπομένη Μαργκίδου, Frederic Blanc - papadakispress.gr
Χριστίνα Μαυρίδη, Μελπομένη Μαργκίδου, Frederic Blanc – papadakispress.gr

Παράλληλα, στην γκαλερί της Παροικιάς, οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να βρουν μια επιλογή, από κομμάτια, από τη σειρά On Aura Tout Vu Paris Paros, από τη συλλογή Upcycling, καθώς και μερικά κοσμήματα από διαφορετικές εμβληματικές συλλογές του brand.

Δημητρά Gilbert, Σίσσυ Μουριάδου, Frederic Blanc - papadakispress.gr
Δημητρά Gilbert, Σίσσυ Μουριάδου, Frederic Blanc – papadakispress.gr

Η μπουτίκ στην Πάρο Χάρη στην αγάπη τους για την Ελλάδα, το 2019 ο Οίκος αποφάσισε να ανοίξει την πρώτη του μπουτίκ στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Νάουσα της Πάρου δημιουργώντας παράλληλα μία ειδική συλλογή Prêt-à-Porter που έχει φιλοτεχνηθεί αποκλειστικά για τους επισκέπτες του Κυκλαδίτικου νησιού.

Κομψά και περίτεχνα κοσμήματα, αξεσουάρ, γυαλιά ηλίου, ενδύματα και εκλεκτές δημιουργίες υψηλής ραπτικής σε προσιτές τιμές φιλοξενούνται στην μπουτίκ On Aura Tout Vu Paris Paros. Πλήρως εναρμονισμένη με την αισθητική των On Aura Tout Vu, η λευκή και γκρίζα μπουτίκ είναι διακοσμημένη με κρύσταλλα που αστράφτουν τόσο που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη.

Με συνεργασίες με τους μεγαλύτερους Αμερικανούς celebrities, όπως η Lady Gaga, η Beyoncé, η Jennifer Lopez, η Katy Perry, οι On Aura Tout Vu προσγειώθηκαν και φέτος για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν στην Πάρο, δίνοντας μια παριζιάνικη πινελιά στα σοκάκια της Νάουσας με την μπουτίκ τους, αλλά και με την έκθεση «Trésors Couture by On Aura Tout Vu» στην Παροικιά Ο Οίκος Οι On Aura Tout Vu ξεκίνησαν το 1998 στο Παρίσι κατακτώντας το χώρο της υψηλής ραπτικής.

Άννα Κοντολέων, Yassen Samouilov, Μελπομένη Μαργκίδου, Λάκης Γαβαλάς, Lyvia Stoianova, Frederic Blanc, Χριστίνα Μαυρίδη - papadakispress.gr
Άννα Κοντολέων, Yassen Samouilov, Μελπομένη Μαργκίδου, Λάκης Γαβαλάς, Lyvia Stoianova, Frederic Blanc, Χριστίνα Μαυρίδη – papadakispress.gr

Έχοντας συνεργασίες υψηλού επιπέδου τόσο στη Γαλλία όσο και σε όλο τον κόσμο, ο οίκος On Aura Tout Vu ξεχωρίζει για τις εκκεντρικές δημιουργίες του σε όλο τον κόσμο. Ανάμεσα στις συνεργασίες τους που ξεχωρίζουν είναι η δημιουργία κοσμημάτων για το ιστορικό καμπαρέ “Moulin Rouge”, αλλά και η δημιουργία κοστουμιών για το “Paradis Latin”, την “Opéra de Mbv Monte Carlo” και “Grand Théâtre de Genève”.

Σχετικές αναρτήσεις

Μοναδικό δείπνο με θέα την Ακρόπολη στο Mappemonde Restaurant Bar & Lounge, στο 10ο όροφο του Athens Capital Hotel-MGallery Collection

News Room M

Οι Ολυμπιονίκες Ιωάννης Μελισσανίδης και Πηγή Δεβετζή συμμετέχουν στην 5η Επίδειξη Μόδας ΑΜΕΑ στις 19/9/22

News Room A

Τζένη Γεωργιάδη: Έκλεψε την παράσταση στη “Σφίγγα” με Μαραγκόζη και Δήμα στο πλευρό της (video)

News Room A