Ο Αντώνης Κανάκης δεν κατάφερε να κρύψει την αγανάκτησή του στο τελευταίο επεισόδιο του Ράδιο Αρβύλα, με αφορμή τα θέματα που κλήθηκε να διαχειριστεί και να σχολιάσει.
Ιδιαίτερα εκνευρισμένος φάνηκε με τα όσα ανέφερε ο Άρης Πορτοσάλτε, ο οποίος επαίνεσε τον δικαστή για την ποινή που επέβαλε σε έναν 19χρονο για το γκράφιτι στο μετρό της Θεσσαλονίκης.
«Τι είναι όλα αυτά που πρέπει να ασχοληθούμε; Δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης. «Είναι στιγμές που δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η εκπομπή. Το λέω και το εννοώ, με λένε Αντώνη και δεν αντέχω να ασχολούμαι με όλα αυτά. Το σώμα μου, το μυαλό μου αντέχουν, αλλά η ψυχή μου δεν αντέχει πια», πρόσθεσε, εκφράζοντας τη βαθιά του απογοήτευση.
