magdasnews.gr
People & Politics

Αντώνης Τσαπατάκης: “Ο σκοπός μου είναι να κάνω τον κόσμο καλύτερο” – Παγκόσμιος πρωταθλητής στην κολύμβηση ο Παραολυμπιονίκης

Αντώνης Τσαπατάκης: "Ο σκοπός μου είναι να κάνω τον κόσμο καλύτερο" - Παγκόσμιος πρωταθλητής στην κολύμβηση ο Παραολυμπιονίκης

Ο Αντώνης Τσαπατάκης έγραψε ιστορία στη Μαδέιρα της Πορτογαλίας, με τη νέα του επίδοση που τον έφερε στη θέση του Παγκόσμιου Πρωταθλητή στα 100μ. πρόσθιο SB4.

Ο ίδιος μίλησε σήμερα σήμερα στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” με τη Ζήνα Κουτσελίνη και όλοι πρέπει να διαβάσουμε όσα είπε και να πάρουμε έστω και “λίγη” από τη “δύναμη ψυχής” που μας χαρίζει:

«Η ελπίδα φτιάχνεται, δημιουργείται. Η προετοιμασία ήταν καθημερινά πολύ δύσκολη, οι απαιτήσεις μεγάλες. Οι προσδοκίες μας πρέπει να είναι παραπάνω από αυτό που περιμένουν οι άλλοι από εμάς. Δεν θα με αλλάξει αυτό σαν άνθρωπο. Ο σκοπός μου είναι να κάνω τον κόσμο καλύτερο.

Το μήνυμα που θέλω να στείλω  στον κόσμο είναι να επιμελείται περισσότερο το πνεύμα του παρά την εικόνα του, γιατί μπουχτίσαμε από ωραίες εικόνες».

Σχετικές αναρτήσεις

Η προειδοποίηση του Μπιλ Γκέιτς που σοκάρει: “Οι επόμενοι τέσσερις με έξι μήνες ίσως είναι οι χειρότεροι της πανδημίας”

News Room A

Δείτε ποιο πρόσωπο έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επίσκεψη του πρίγρκιπα Καρόλου στην Ελλάδα

News Room A

Αλέξης Τσίπρας: Πρωτοχρονιά με τσίπουρα στη Νεράιδα Τρικάλων

News Room A