Η 28η επέτειος από την απώλεια του Αντώνη Παραρά ήταν μια συγκινητική και γεμάτη συναισθήματα βραδιά για τους «Ράδιο Αρβύλα».
Ο Αντώνης Κανάκης, με εμφανή τη συγκίνηση, μίλησε για τον αγαπημένο του φίλο και συνεργάτη, τον οποίο έχασε πρόωρα. Καθώς το χρόνο κυλούσε, η απουσία του Αντώνη Παραρά δεν είχε ξεθωριάσει, αντίθετα, η μνήμη του παρέμενε ζωντανή και δυνατή στο μυαλό και στην καρδιά του Κανάκη, που δεν δίστασε να μοιραστεί τα συναισθήματά του με το κοινό.
«Κάθε φορά που βλέπω αυτό το βίντεο, μου συμβαίνουν δύο πράγματα», δήλωσε ο Αντώνης Κανάκης, αναφερόμενος στο βίντεο που προβλήθηκε στη μνήμη του Παραρά. «Πρώτα απ’ όλα, βλέπω τον Αντώνη και νομίζω ότι είναι σαν χθες πραγματικά που ήμασταν παρέα και κάναμε αυτά τα πράγματα», πρόσθεσε, εκφράζοντας το πόσο ζωντανή και αληθινή παραμένει η παρουσία του φίλου του στην καθημερινότητά του. «Πραγματικά περιμένω να εμφανιστεί κάπου ακόμα και σήμερα ή να χτυπήσει ένα τηλέφωνο», συνέχισε, αποκαλύπτοντας την έντονη επιθυμία του να τον ξαναδεί, έστω και για μια στιγμή.
Η συγκίνηση του Κανάκη κορυφώθηκε όταν αναφέρθηκε στο τηλεφώνημα που περίμενε και φοβόταν ταυτόχρονα. «Χτυπάει το τηλέφωνο αυτήν την ημέρα και γνωρίζω ότι είναι το τηλεφώνημα που φοβόμασταν πάρα πολύ ότι θα έρθει κι ελπίζαμε ότι δεν θα έρθει ποτέ», είπε με μια βαθιά ανάμνηση από εκείνη τη δύσκολη στιγμή. Η απόλυτη σιωπή του τηλεφώνου και το «ντριν» που το συνόδευε, ήταν μια στιγμή που άφησε ανεξίτηλο σημάδι στη ζωή του Κανάκη και του συνεργάτη του.
Με τη φωνή γεμάτη συγκίνηση και σεβασμό, ο Αντώνης Κανάκης έκλεισε την ομιλία του στέλνοντας πολλά φιλιά και την αγάπη του στην οικογένεια του Αντώνη Παραρά, και κυρίως στη μητέρα του. Αυτή η ιδιαίτερη ημέρα για τους «Ράδιο Αρβύλα» δεν ήταν απλώς μια επέτειος, αλλά μια υπενθύμιση της φιλίας, της αγάπης και της συνεργασίας που στιγμάτισαν τη ζωή του Κανάκη, ενώ παράλληλα έδειξε την αληθινή έννοια της απώλειας και της μνήμης.
