magdasnews.gr
People & Politics

Αννίτα Ναθαναήλ για την επίθεση με βιτριόλι: “Σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να είχε συμβεί στις κόρες μου” – Η κατάθεσή της στη δίκη

Αννίτα Ναθαναήλ για την επίθεση με βιτριόλι: "Σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να είχε συμβεί στις κόρες μου" - Η κατάθεσή της στη δίκη

Στην δίκη για την επίθεση με βιτριόλι κατέθεσε σήμερα η Αννίτα Ναθαναήλ. Η ίδια διατηρεί φιλικές σχέσεις με την Ιωάννα Παλιοσπύρου, ενώ βρίσκεται δίπλα της κατά τη διάρκεια αποκατάστασης των τραυμάτων της.

“Γνωρίζω μόνο την Ιωαννα. Την γνώρισα κατά τα τέλη του έτους. Συγκλονίστηκα από τη βιαιότητα του εγκλήματος. Σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να είχε συμβεί στις κόρες μου. Ήταν ένα διαλυμένο κορίτσι. Μας πήρε καιρό να την πλησιάσω. Ήταν δύσπιστη. Δύσκολο να εμπιστευτεί κάποιον τρίτο. Προσπαθούσα να την τονωσω, να δει ότι υπάρχει”, ανέφερε αρχικά σήμερα στη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι.

Αναφερόμενη στην ψυχολογία του θύματος, η μάρτυρας αποκάλυψε: «Πολλές φορές έχει πει να δώσει τέλος στη ζωή της. Ο ψυχίατρος της κάνει εξαιρετική δουλειά, προσπαθούμε να κοιτάμε με αισιοδοξία το μέλλο. Εχει κάνει βουτιά τις τελευταίες ημέρες η ψυχολογία της, η στάση της κατηγορούμενη έχει ξαναβάλει το φόβο στη ζωή της, αναρωτιέται τι θα γίνει μετά από όλα αυτά. Αυτό που την κρατα στη ζωή είναι τα μηνύματα του κόσμου. Αυτό που είπε για αυτήν η μητέρα της κοπέλας από τη Φολέγανδρο της έδωσε κουράγιο. Να γίνει σύμβολο, να έχει ένα στόχο» ανέφερε και κατέληξε λέγοντας: «Μακάρι η κοινωνία μαε να έχει περισσότερες Ιωάννας».

Σχετικές αναρτήσεις

Κώστας Μπακογιάννης: Η συγκλονιστική ανάρτηση του Δημάρχου Αθηναίων για τη μάχη της μητέρας του με τον καρκίνο

News Room A

Οι ανεπανάληπτες επιτυχίες που “ακολούθησαν” τον Τόλη Βοσκόπουλο κατά τη διάρκεια της ζωής του

News Room A

Με τον Ελληνισμό της Ομογένειας στην Αμερική ο Γιάννης Κωνσταντάτος

Newsroom