21.8 C
Αθήνα
Δευτέρα, 25 Μαΐου, 2026
Magda's News
Της…tv

Ανδρέας Μικρούτσικος για Άρη Πορτοσάλτε: “Είναι ένας φθηνός προπαγανδιστής. Τον γνωρίζω από τα γενοφάσκια του”

Ανδρέας Μικρούτσικος για Άρη Πορτοσάλτε: "Είναι ένας φθηνός προπαγανδιστής. Τον γνωρίζω από τα γενοφάσκια του"

Σε σφοδρές κατηγορίες κατά του Άρη Πορτοσάλτε προχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, αμφισβητώντας έντονα τις απόψεις του δημοσιογράφου για την πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση στο Σύνταγμα, που διοργανώθηκε από τον Δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, καθώς και για τις δηλώσεις του σχετικά με τη Νατάσσα Μποφίλιου και τον Φοίβο Δεληβοριά.

Ο παρουσιαστής δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον Πορτοσάλτε “φθηνό προπαγανδιστή”, εκτοξεύοντας σφοδρές κριτικές για τη στάση του και τις τοποθετήσεις του σε διάφορα ζητήματα.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος εξέφρασε τη διαφωνία του με τη στάση του Πορτοσάλτε, τονίζοντας ότι τον γνωρίζει από την αρχή της καριέρας του και τον χαρακτήρισε “ηλεκτρόνιο εν ακροδεξιά αταξία”. Σχολίασε έντονα τις απόψεις του δημοσιογράφου, λέγοντας πως δεν αξίζει καν να μπεί σε σοβαρή κριτική, καθώς ο Πορτοσάλτε έχει εκφράσει απόψεις για διάφορα θέματα που, κατά τον Μικρούτσικο, είναι ακραίες και επικίνδυνες. Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε μάλιστα στις δηλώσεις του για την τραγωδία στα Τέμπη, επισημαίνοντας πως ο Πορτοσάλτε χρησιμοποίησε το γεγονός ως “ευκαιρία” για την αναβάθμιση των σιδηροδρόμων, κάτι που θεωρεί απαράδεκτο και προκλητικό.

Η Φαίη Σκορδά, από την πλευρά της, εξέφρασε μια πιο μετριοπαθή θέση, αναγνωρίζοντας την αξία του Άρη Πορτοσάλτε ως δημοσιογράφου, αλλά διαφωνώντας με τη φιλοκυβερνητική του στάση. Η παρουσιάστρια ανέφερε πως τον σέβεται προσωπικά και εκτιμά τη δουλειά του, κυρίως για την ευγένεια και τη διακριτικότητά του. Ωστόσο, κατέκρινε την επικοινωνιακή του στάση σε κρίσιμες και τραγικές στιγμές, όπου τα σχόλια του Πορτοσάλτε, σύμφωνα με τη Σκορδά, περισσότερο πυροδοτούν αρνητικά συναισθήματα παρά προσφέρουν εποικοδομητική συζήτηση. Ανέφερε επίσης πως η προσέγγισή του πολλές φορές κάνει κακό στη Νέα Δημοκρατία, αφού προκαλεί την αντίδραση του κόσμου και δεν λαμβάνει υπόψη την άλλη πλευρά.

Το θέμα αυτό φαίνεται να έχει προκαλέσει έντονο δημόσιο διάλογο, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να παίρνει μια πιο επιθετική στάση και τη Φαίη Σκορδά να εκφράζει την ανάγκη για μια πιο ισχυρή, αλλά ταυτόχρονα πιο μετρημένη και σεβαστική επικοινωνία στα δημόσια ζητήματα. Οι διαφωνίες αυτές αναδεικνύουν τις διαφορετικές απόψεις στον δημοσιογραφικό κόσμο και τις πολιτικές τοποθετήσεις που επηρεάζουν την καθημερινή ενημέρωση του κοινού.

Related posts

“Τα τετράγωνα των Αστέρων”: Το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι επιστρέφει με παρουσιάστρια τη Σμαράγδα Καρύδη – Όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Magdas News

Με ποια πολύ πρωινή εκπομπή “ξύπνησαν” οι τηλεθεατές το πρωί της Τρίτης; – Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης

Magdas News

“Η Δίκη στον ΣΚΑΙ” με τον Κυριάκο Θωμαΐδη απόψε στον ΣΚΑΙ Hybrid στις 22:00 και στη 01:00 στον ΣΚΑΙ

Magdas News