magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Ανάρπαστο έγινε το καφτάνι της Melania Trump – Δείτε πόσο κοστίζει και πώς μπορείτε να υιοθετήσετε το outfit της πρώην Πρώτης Κυρίας

Ανάρπαστο έγινε το καφτάνι της Melania Trump - Δείτε πόσο κοστίζει και πώς μπορείτε να υιοθετήσετε το outfit της πρώην Πρώτης Κυρίας

Η Melania Trump και ο Donald Trump αποχαιρέτησαν τον Λευκό Οίκο. Οι δυο τους, έκαναν το τελευταίο τους ταξίδι με το Air Force One, ενώ δεν εμφανίστηκαν στην τελετή ορκωμοσίας του Joe Biden κάτι που έχει να γίνει πάρα πολλά χρόνια.

Melania Trump

Μπορεί κατά την αποχώρησή της από τον Λευκό Οίκο να φορούσε ένα υπέροχο μαύρο σύνολο που κόστιζε πάνω από 50 χιλιάδες, αλλά στην προσγείωση είχε αλλάξει και εμφανίστηκε με χαλαρό στιλ επιλέγοντας ένα μεταξωτό χρωματιστό καφτάνι από τον οίκο Gucci.

Melania Trump

Η συγκεκριμένη επιλογή σηματοδοτεί τη νέα της αρχή, ενώ είναι μία από τις λίγες φορές που είδαμε την Melania να φορά τόσα χρώματα μαζί. Για αυτό και δεν το συνδύασε με κάποιο αξεσουάρ. Εξάλλου, όλες γνωρίζουμε τον νόμο της μόδας που λέει ότι στα ρούχα που δίνουν μία “όμορφη φασαρία” στην εμφάνισή μας, δεν προσθέτουμε και άλλη… φασαρία.

Το style της πρώην Πρώτης Κυρίας τα είχε όλα. Η Melania συνδύασε το καφτάνι με flat pumps του αγαπημένου της οίκου Roger Vivier, σε μαύρο χρώμα. Safe και stylish επιλογή. Όπως είναι φυσικό, το συγκεκριμένο καφτάνι έγινε ανάρπαστο, αλλά όχι από τον απλά fashion icons. Για να το κάνεις δικό σου, θα πρέπει να έχεις “γερό πορτοφόλι”, αφού κοστίζει πάνω από 3.000 ευρώ.

Σχετικές αναρτήσεις

Η Ζέτα Μακρυπούλια παραδίδει μαθήματα style: Έτσι θα φορέσεις τις αγαπημένες σου μπότες το Νοέμβρη

News Room M

«Βαθιά θλίψη, ζούμε στον φόβο» -H Μόνικα Μπελούτσι αποκαλύπτει την καθημερινότητά της στη Χώρα των Βάσκων [εικόνες]

News Room

Ποια χρώματα δεν πρέπει να φορέσεις αν είσαι καλεσμένη σε γάμο

News Room A