magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Ανακάλυψε την πολυαναμενόμενη συλλογή “Reflection Collection SS23”

Μια συναρπαστική σεζόν ξεκινά και η κυκλοφορία της νέας, πολυαναμενόμενης συλλογής “Reflection Collection SS23” της C.Manolo, είναι γεγονός και δεν μπορούμε να αντισταθούμε! Τα έντονα χρώματα όπως lime, φούξια και πορτοκαλί, τα μοναδικά prints, τα μοτίβα αλλά και οι ιδιαίτερες γραμμές της συλλογής, δημιουργούν key pieces που κάθε γυναίκα θέλει στην γκαρνταρόμπα της.

Τα ξεχωριστά κομμάτια της συλλογής “Reflection Collection SS23” της C.Manolo αντανακλούν την προσωπικότητα των γυναικών που τα φορούν. Έχουν σχεδιαστεί για να αναδεικνύουν την θηλυκότητα μέσα από κομψές γραμμές και να προβάλλουν τη μοναδικότητα κάθε γυναίκας. Με το motto “Dare to shine, dare to be different, dare to experiment and reflect your better self” αντλούμε έμπνευση και αυτοπεποίθηση για εμφανίσεις που θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα!

Το brand C.Manolo εστιάζει στον σχεδιασμό, για να συνοδεύει τη σύγχρονη γυναίκα στην καθημερινότητά της, και καλύπτει όλες τις στυλιστικές της ανάγκες, από το νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ. Η διαχρονικότητα και η μοναδικότητα των σχεδίων C.Manolo είναι χαρακτηριστική!

Δείτε τη συλλογή ακολουθώντας τον σύνδεσμο: www.cmanolo.com

 

 

 

Σχετικές αναρτήσεις

Προκαταρκτικά: Ποιο είναι το πιο ευαίσθητο σημείο του γυναικείου σώματος

News Room

Μαύροι κύκλοι των ματιών μετά τις γιορτές: Πώς αντιμετωπίζονται;

News Room M

23 Γυναίκες-Σύμβολα που άλλαξαν τον Κόσμο για Πάντα και έγραψαν τη Δική τους Ιστορία. Πανάξιες όλες τους!

News Room