32.3 C
Athens
Τρίτη, 9 Αυγούστου, 2022
More

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Αλέξης Κούγιας: Η νέα αναφορά στη Φαίη Σκορδά – Η απάντηση της παρουσιάστριας και ενόχληση στην αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα

  “Περίεργο” το κλίμα στο σημερινό “Πρωινό” του ΑΝΤ1. Ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά στη Φαίη Σκορδά και η παρουσιάστρια απάντησε στον δικηγόρο, αλλά και στον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος γέλασε στον “αέρα” της εκπομπής.

  «Είναι μία δύσκολη υπόθεση που εν αντιθέσει με τον κ. Εισαγγελέα και τους συναδέλφους μου που μίλησαν με γενικότητες και δεν κατέθεσαν κάτι γραπτό από την αρχή της διαδικασίας. Από την αρχή της διαδικασίας εμείς αντικρούσαμε την κατηγορία χωρίς να γνωρίζουμε τι θα γίνει αυτό το 5μηνο αλλά τώρα μετά το τέλος της διαδικασίας υπάρχουν πολλά περισσότερα πράγματα που πρέπει να αναδειχθούν. Εγώ θέλω να έχω ήσυχη τη συνείδησή μου, ότι πριν το δικαστήριο εκδώσει την απόφασή του, έκανα τα πάντα ώστε να αναδείξω την αθωότητα του κ. Λιγνάδη. Δε νομίζω ότι θα προλάβουμε την Πέμπτη να έχουμε απόφαση» δήλωσε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

  Ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε και στη Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της αγόρευσής του και ρωτήθηκε σχετικά από τη δημοσιογράφο. «Είχα την εξής έγνοια. Επειδή αυτοί οι λεγόμενοι δημοσιογράφοι της δημοσιογραφικής ελίτ ειρωνεύονται παρουσιαστές και παρουσιάστριες πρωινών εκπομπών και ανέδειξα -γιατί εμείς μελετήσαμε τις συμπεριφορές συγκεκριμών προσώπων- το πώς επειδή εμφανίστηκε στην κα Σκορδά ένας από τους δημιουργούς αυτής της σκευωρίας του κ. Λιγνάδη, ο σκηνοθέτης Καραντζάς, την επόμενη ημέρα η ελίτ του υπουργείου πολιτισμού όσον αφορά στους δημοσιογράφους, ανέδειξε αυτή την εκπομπή.

  Εν αντιθέσει με εμάς τους απλούς ανθρώπους που συμμετέχουμε ως δικηγόροι και ως καλούμενοι να συνεντευξιαστούμε πολλές φορές, μου έκανε εντύπωση που επειδή έλεγαν εις βάρος του κ. Λιγνάδη ανέδειξε η κα Χατζηαντωνίου και ο κ. Καραντζάς την παρουσία του κ. Καραντζά στην εκπομπή της κ. Σκορδά. Σε άλλη περίπτωση, οι συγκεκριμένοι άνθρωποι ειρωνεύονται καθημερινά αυτές τις εκπομπές και ειρωνεύονται τους ανθρώπους που συχνάζουν σε αυτές τις εκπομπές και τις παρακολουθούν».

  Μετά την προβολή των δηλώσεων, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε γελώντας στον “αέρα” της εκπομπής: “Του έφτιαξες τη μέρα του Αλέξη Κούγια. Δεν τον έχω ξαναδεί να γελάει έτσι”.

  Ενοχλημένη από την αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα, η Φαίη Σκορδά είπε μέσα από την εκπομπή της:

  «Είναι αστείο; Περιμένετε να απαντήσω; Δεν θα απαντήσω για εμένα, θα απαντήσω κάτι πιο γενικό που μάλλον ο κ. Κούγιας δεν το γνωρίζει γιατί προφανώς δεν παρακολουθεί τις δικές μας εκπομπές. Από ένα σημείο και μετά, επειδή η επικαιρότητα είχε να κάνει με θύματα και με ανθρώπους που ήθελαν να μιλήσουν, άλλαξε η σκαλέτα και το περιεχόμενο πολλών εκπομπών».

  «Από τη μαγειρική και τα ζώδια που δεν τα υποτιμώ σε καμία περίπτωση, επειδή άλλαξε η καθημερινότητά μας και η ζωή μας με τον κορονοϊό, με όλα αυτά που γίνονται, προσαρμόστηκαν αυτές οι εκπομπές -μέχρι και σήμερα- και γι’ αυτόν τον λόγο έκανα συνεντεύξεις που δεν είχα κάνει τόσα χρόνια. Φιλοξενήσαμε πρόσωπα όπως ο κ. Τσαφούλιας, ο κ. Δεληβοριάς, ο κ. Καραντζάς σε ένα άλλο πλαίσιο χωρίς να πηγαίνει στοχευμένα σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

  Ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία με τη Μπεκατώρου και τη Δούκα κι έτσι συνεχίστηκε» κατέληξε η Φαίη Σκορδά.

  - Advertisement -

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ