26 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
News

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Θέλει δουλειά ο χωρισμός για να συνεχίσεις σαν οικογένεια με το παιδί»

Στην κοπή πίτας της θεατρικής παράστασης «Όλα λάθος» βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Breakfast @Star» και ο δημοσιογράφος Ηλίας Σκουλάς και εκεί συνάντησε τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Ο ηθοποιός, αφού αναφέρθηκε στην επιτυχία της τηλεοπτικής σειράς «Το σόι σου», η οποία επέστρεψε φέτος μετά από έξι χρόνια μίλησε και για το πόσο εύκολο είναι για έναν γονιό να διαχειριστεί ένα διαζύγιο.

«Τίποτα δεν είναι εύκολο. Θέλει δουλειά ένας χωρισμός. Με πολλή δουλειά και με πολλή αγάπη προσπαθείς να συνεχίσεις αυτό που έχεις χτίσει σαν οικογένεια με το παιδί και να είσαι παρών» είπε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Να θυμίσουμε ότι ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης υπήρξε παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Λένα Δροσάκη από το 2020 μέχρι το 2023 και μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Αναστάση που αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά τους.

Source link

Related posts

ΔΥΠΑ: 800 ευκαιρίες για δουλειά στην 54η Ημέρα Καριέρας στις Σέρρες –

ChrisTsiora

Eurovision 2026: Στη 2η θέση των στοιχημάτων η Ελλάδα με το «Ferto» του Aκύλα

ChrisTsiora

Modern Cinderella για Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ήταν πολύ άκομψο αυτό που είχε πει – Δεν ήρθε από κοντά να μου πει συγγνώμη»

ChrisTsiora