24.3 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
People & Politics

Άγριο Επεισόδιο στη Μάνδρα: 58χρονος Χτύπησε Συνάδελφό του με Σκεπάρνι για μια Θέση στην Ουρά

Σοκαριστική επίθεση σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (10/07/2025) στη Μάνδρα, όταν ένας 58χρονος οδηγός φορτηγού επιτέθηκε βάναυσα σε συνάδελφό του με σκεπάρνι, επειδή δεν άντεχε να περιμένει στη σειρά για να ζυγίσει το φορτίο του.

Το θύμα, ένας 50χρονος επίσης οδηγός φορτηγού, τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες –αλβανικής καταγωγής– άρχισαν να διαπληκτίζονται έντονα για το ποιος θα περάσει πρώτος από τη ζυγαριά. Η ένταση κλιμακώθηκε και ο 58χρονος δεν δίστασε να αρπάξει ένα σκεπάρνι και να επιτεθεί στον συμπατριώτη του μπροστά στα μάτια άλλων οδηγών.

Αμέσως μετά την επίθεση, ο δράστης τράπηκε σε φυγή και αναζητείται από τις αρχές. Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Related posts

Φρίκη για τον βιασμό 7χρονης από 80χρονο στη Ρόδο: «Έκλεινα τα μάτια γιατί φοβόμουν – Σταμάτησε όταν ήρθε ο αδερφός μου»

Magdas News

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πέρασε η πρόταση μομφής κατά Κασσελάκη!

Magdas News

Αγνώριστος ο Βασίλης Λεβέντης: Οι πρώτες εικόνες μετά το εξιτήριο (video)

Magdas News