magdasnews.gr
People & Politics

Αφροδίτη Λατινοπούλου: “Εξέφρασα απλά την άποψή μου” (video)

Η Λατινοπούλου "ξαναχτυπά" και αυτή τη φορά ασχολείται με τους gay γάμους - "Βροχή" τα σχόλια στο Instagram (video)

Μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στο “Πρωινό”, η πολιτευτής της ΝΔ Αφροδίτη Λατινοπούλου, εμφανίστηκε αποφασισμένη να υποστηρίξει τη θέση που πήρε μέσω του βίντεο που ανέβασε στο Twitter, για τις τρίχες στα γυναικεία μέρη του σώματος.

Η ίδια τόνισε: “Αν γυρνούσα και έλεγα αυτήν την στιγμή ότι έχω μετανιώσει δεν θα ήταν αλήθεια”. “Ξεκίνησε όλο αυτό από την κόρη της Κάμαλα Χάρις. Με ενόχλησε ότι έχει κυκλοφορήσει ένα φαινόμενο το οποίο έρχεται από το εξωτερικό και είναι πολύ έντονο και στην Ελλάδα» εξήγησε ξεκινώντας τη συνέντευξη στην εκπομπή του ΑΝΤ1 η πολιτεύτρια της ΝΔ και συνέχισε λέγοντας ότι «οι γυναίκες έχουν δώσει τεράστιους αγώνες όλα αυτά τα χρόνια. Είναι ένα κεκτημένο της γυναίκας η εικόνα”.

“Είμαστε σε μια δημοκρατία, και εγώ ένιωσα την ανάγκη να πω την άποψη μου ότι δεν μου αρέσει αυτή η εικόνα” ανέφερε στη συνέχεια για να συμπληρώσει ότι “υπάρχουν σημαντικότερα πρότυπα να δείξουμε. Μιλάω για τους αγώνες που μπορεί να δώσει μια γυναίκα. Η ενδοοικογενειακή βία για παράδειγμα. Έχουμε βαφτίσει επανάσταση την τριχωτή μασχάλη. Με ενοχλεί ότι μια γυναίκα θέλει να δείξει την τρίχα στη μασχάλη της είναι λίγο. Άλλο να φαίνεται η κοιλιά σε μια φωτογραφία και άλλο να ζουμάρει σε αυτό”.

“Συγκεκριμένες οργανωμένες μειοψηφίες προσπαθούν να επιβάλλουν πράγματα. Θα πρέπει να αναδείξουμε το έργο μας, τις πράξεις μας και να παλέψουμε για κάτι καλύτερο και όχι να ασχολούμαστε με τρίχες”, κατέληξε.

Δείτε το video:

Σχετικές αναρτήσεις

Μπιλ Γκέιτς: “Το 2022 θα είναι και το τέλος της πανδημίας”

News Room A

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στην ουρά του βιβλιοπωλείου ο Πρωθυπουργός με την κόρη του Δάφνη – Ο διάλογος με τους πολίτες

News Room A

Κυριάκος Μητσοτάκης: Μοίρασε φαγητό σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη στο Κερατσίνι

News Room A