magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Abeille Royale: Ο «Χρυσός Θησαυρός» Επανόρθωσης Της Επιδερμίδας Από Την Guerlain

Ο οίκος Guerlain παρουσίασε την νέα σειρά Abeille Royale με βάση το μέλι και τον βασιλικό πολτό και πλήθος δημοσιογράφων ομορφιάς, beauty bloggers και λαμπερές παρουσίες, έσπευσαν στους κήπους του Artisanal στην Κηφισιά για να δοκιμάσουν και να ενημερωθούν για τα νέα προιόντα του οίκου.

Για πάνω από 10 χρόνια το εργαστήριο ερευνών του Οίκου Guerlain εντόπισε τα ισχυρά των συστατικών του μελιού και τις ιδιότητές του. Η ομάδα του Οίκου Guerlain ανακάλυψε ότι ο τρόπος επανόρθωσης μιας ουλής στο δέρμα και ο τρόπος επανόρθωσης των σημαδιών της ηλικίας έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά.

Χάρις στην επαναστατική ανακάλυψη του Guerlain, o Oίκος σχεδίασε την σειρά Abeille Royale, η οποία περιέχει μέλι και συστατικά από την κυψέλη των μελισσών.

Για να το εφαρμόσει αυτό, ο Guerlain δημιούργησε μια ολόκληρη πλατφόρμα αφιερωμένη στην αποκωδικοποίηση των προϊόντων του μελιού από το πώς μπορούν να επανορθώσουν τα σημάδια της γήρανσης στην επιδερμίδα μέχρι το πώς μπορούν να ενταχθούν σε μια κρέμα.

Συγκεκριμένα, στο νησί των γαλλικών ακτών, Ouessant, o Guerlain βρήκε τις πιο αγνές ποικιλίες μελιού, που παράγονται από τις μαύρες μέλισσες δημιουργώντας το βραβευμένο μέλι που έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της Black Bee Repair Technology.

Γνωστή για τις αντισηπτικές ιδιότητές της στο δέρμα, το σύμπλεγμα με Πρόπολη δουλεύει ώστε να ισορροπήσει την παραγωγή σμήγματος και να δράσει κατά των διασταλμένων πόρων. Από την άλλη πλευρά, η αντιγηραντική δράση που παρέχεται από την Black Bee Repair Technology ενδυναμώνει την επιδερμίδα χαρίζοντας της πιο λεία, πιο σφιχτή και πιο ματ όψη.

Τόσο η κρέμα ημέρας όσο και η κρέμα νύχτας συνδυάζοντας τη δύναμη της Black Bee Repair Technology και παράγωγο της βιταμίνη C, παρέχουν δύναμη και επανόρθωση της επιδερμίδαςώστε μέρα με τη μέρα το δέρμα να δείχνει πιο υγιές, πιο λαμπερό και πιο όμορφο. 

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ΤΑΝΙΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
TZENH ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΕΦΡΟΣΥΝΗ ΠΟΛΥΖΩΗ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΝΤΑ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ΝΕΦΕΛΗ ΓΕΩΡΓΑΛΑ

Πηγή: likewoman.gr

Σχετικές αναρτήσεις

38 Επώδυνες, Τραγικές και Αηδιαστικές Καταστάσεις που «ξενερώνουν» ΟΛΕΣ τις Γυναίκες. Η 12η είναι άκρως Ντροπιαστική!

News Room

10 πρωινές συνήθειες των επιτυχημένων ανθρώπων

News Room

Αυτά τα 4 ζώδια έχουν την επιτυχία «στο τσεπάκι» τους!

News Room