magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

ABARTH- Active Cult Sport Performance Collection: Η υπεροχή συνεχίζεται αποκλειστικά από την SALT WATER

Η εταιρία SALT WATER SA με 25ετή πορεία στο χώρο της μόδας επωνύμων συλλογών ποιότητας, εικόνας και χαρακτήρα, παρουσιάζει στην ελληνική αγορά τη μοναδική και περιορισμένης παραγωγής και διάθεσης sportive style σειρά ένδυσης, της εμβληματικής ABARTH.

Ιταλική συλλογή, συγκεκριμένη, χωρίς υπερβολές, σχεδιασμένη με απόλυτο σεβασμό στο κύρος, στην παράδοση, την κληρονομιά και την εξέλιξη, που προβάλλει τα κύρια χαρακτηριστικά- που ακολουθούν την αδρεναλίνη της ιστορίας της Abarth, χωρισμένη σε μικρές ομάδες προϊόντων DNA-HERRITAGE- CLASSIC- RACING SCORPIONSHIP που στοχεύουν να ικανοποιήσουν η κάθε μια με ξεχωριστό και διακριτό στυλ τους ενεργούς οδηγούς, οπαδούς, αλλά και φίλους της φιλοσοφίας της ABARTH και των ιταλικών αυτοκινήτων γενικότερα. Αποτελεί την απόλυτη Active Cult Sport Performance Collection για όσους αγαπούν και επιθυμούν να συνδυάσουν το στυλ με τα σπορ.

 Η πρώτη εμφάνισή τους στην ελληνική αγορά έχει προγραμματιστεί τον Απρίλη και θα περιλαμβάνει ποιοτικά είδη φούτερ, φόρμες, polo, t-shirt και βερμούδες για την Άνοιξη- Καλοκαίρι 2021 χωρίς να περιορίζεται, αφού τα προϊόντα σε σημαντικό βαθμό είναι βασικά εμβληματικά sportive ευρείας χρονικής χρήσης. 

Το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων της εταιρίας Salt Water θα είναι στη διάθεσή σας για κάθε είδους, γενικές και ειδικές πληροφορίες ή και διευκρινήσεις. Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων Χριστίνα Κόμπου Τηλ: 2108940813 Email: [email protected]

Σχετικές αναρτήσεις

Άπιστος σύζυγος στέλνει μηνύματα σε παντρεμένη γυναίκα και της ζητάει να βρεθούνε κρυφά. Η απάντησή της; Τον άφησε άγαλμα…

News Room

Ταξίδι στο χώρο της μόδας στο 5ο Επεισόδιο της 28ης Athens Xclusive Designers Week

News Room A

Jennifer Lopez: Αποκαλύπτει πώς διατηρεί τις αψεγάδιαστες καμπύλες της

News Room