25.1 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Είμαι γυναίκα!

Διάκρηση για την Athonites στα βραβεία PRIX DE BEAUTE

3 σημαντικές διακρίσεις κατέκτησε η νέα ελληνική μάρκα Skincare & Wellness Athonites, στα βραβεία PRIX DE BEAUTÉ, έναν από τους πιο δημοφιλείς και αξιόπιστους διαγωνισμούς προϊόντων ομορφιάς στην Ελληνική αγορά.

 

Τα PRIX DE BEAUTÉ, που συμπληρώνουν φέτος 23 χρόνια ζωής, διοργανώνονται υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Βιομηχάνων & Αντιπροσώπων Αρωμάτων & Καλλυντικών (ΠΣΒΑΚ) με την υπογραφή εγκυρότητας της εταιρείας ερευνών Focus Bari και τη σταθερή υποστήριξη του περιοδικού BEAUTE Magazine. Βασισμένη στην αξιολόγηση καταναλωτών και επαγγελματιών του χώρου έχει σαν στόχο να αναδείξει τα κορυφαία, μεταξύ των αρίστων, brands καλλυντικών.

Πιο συγκεκριμένα αναφορικά με την βράβευση, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21/11 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, η εταιρία Athonites διακρίθηκε σε τρείς κατηγορίες:

 

Related posts

Το floral φόρεμα της Meghan Markle έγινε ανάρπαστο!

Magdas News

Πέντε υπέροχες ιδέες για να περάσετε αξέχαστα την Ημέρα της Μητέρας

ChrisTsiora

7 Body Care Tips για Λεία Επιδερμίδα λίγο πριν το Καλοκαίρι

Magdas News