21.8 C
Αθήνα
Δευτέρα, 25 Μαΐου, 2026
Magda's News
Για την υγεία μας

Κορωνοϊός: Έξαρση της γρίπης και αύξηση κρουσμάτων προβλέπουν οι ειδικοί (video)

Η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα ΜEGA» για την πορεία της πανδημίας, τα εμβόλια, και την γρίπη.

Η κ. Παγώνη μίλησε για την έξαρση των κρουσμάτων του κορωνοϊού.

«Ξεκινάει η περίοδος των ιώσεων, αυτό είναι αλήθεια. Μόλις μπούμε στον Οκτώβριο αυτό είναι λογικό. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι όντως έχουν αυξηθεί τα κρούσματα, το βλέπουμε από την εφημερία. Ήδη ο αριθμός έχει αυξηθεί κατά 10%. Όταν αρχίσει από τώρα η σταδιακή αύξηση, θα δούμε με τους εμβολιασμούς που θα προχωρήσουν, με το επικαιροποιημένο εμβόλιο, και με όλα αυτά που πρέπει να γίνουν και με την γρίπη», ανέφερε αρχικά.

«Τέλος Οκτώβρη με αρχές Νοέμβρη θα πρέπει να γίνει και το εμβόλιο της γρίπης γιατί το πικ της είναι Δεκέμβριος με Φεβρουάριος. Θα το κάνουμε αρχές Νοέμβρη για να καλύψουμε και αυτό το κομμάτι. Το ότι θα υπάρχουν ιώσεις, θα υπάρχουν, είναι αλήθεια ότι από το καλοκαίρι είχαμε κρούσματα γρίπης φέτος και μη ξεχνάμε ότι 2 χρόνια ήμασταν με μάσκες και τώρα δεν φοράμε μάσκα και τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά», συμπλήρωσε η Ματίνα Παγώνη σχετικά με την γρίπη και τον κορωνοϊό.

«Ο ιός δεν μας εγκατέλειψε, δεν έδειξε «τέλος» η οθόνη, είναι ανοιχτή. Τα συμπτώματα είναι πολύ πιο ήπια, μη ξεχνάμε ότι ο κόσμος έχει εμβολιαστεί, και τα πράγματα πιστεύουμε να είναι ελεγχόμενα», κατέληξε, σύμφωνα με το MEGA

Δείτε το video:

Related posts

Κορωνοϊός: Ποιοι δεν πρέπει να κάνουν την τρίτη αναμνηστική δόση του εμβολίου

Magdas News

Βουλωμένη μύτη: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για έναν καλύτερο ύπνο

Magdas News

Πράσινο τσάι ή καφές: Πόση καφεΐνη έχει το καθένα – Ποιο ρόφημα είναι καλύτερο για την υγεία

Magdas News