23.7 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
People & Politics

Συγκλονίζει η Σοφία Μπεκατώρου: “Θυμάμαι ακριβώς τι ρούχα φορούσα”

Σήμερα, ήρθε η ώρα της πρώτης δίκης για τον προπονητή της ιστιοπλοΐας, ο οποίος έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος για την πράξη του βιασμού σε βάρος ανήλικης μαθήτριας του.

Η Σοφία Μπεκατώρου είναι μάρτυρας στη δίκη και με αφορμή όλες αυτές τις εξελίξεις, το απόγευμα της Τετάρτης βρέθηκε καλεσμένη στην ΕΡΤ1 και στο “Στούντιο 4”.

«Μετά από την πρώτη εβδομάδα που πέρασε, δεν το ξανασκέφτηκα ποτέ για τα επόμενα 18 χρόνια. Αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να επιβιώσω. Δεν το ξεχνάς, αλλά κάνεις σαν να μην υπάρχει. Δεν πάει ποτέ η σκέψη σου εκεί γύρω.

Θυμάμαι ακριβώς τι ρούχα φόραγα. Τώρα που ανέσυρα όλο το γεγονός, θυμάμαι όλες τις λεπτομέρειες. Το είχα πει στον σύντροφό μου που είχαμε σχέση εκείνη την εποχή.

Εκείνη τη στιγμή εγώ ήμουν μέλος μιας ομάδας. Μόλις είχαμε προκριθεί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ. Το γεγονός ότι εγώ μπορεί να στερούσα από την ομάδα μου να συμμετάσχει για κάτι που δεν μπορούσα να αποδείξω, στα μάτια μου ήταν τεράστιο το πλήγμα. Δεν μπορούσα να το κάνω αυτό», είπε η Σοφία Μπεκατώρου.

«Και μόνο που ακούω ομοσπονδία, μπορεί να βγάλω σπυριά. Χρόνια υπάρχει ένα κλίμα εκφοβισμού, δεν έχουμε λειτουργήσει ποτέ ως συνεργάτες. Υπάρχουν κάποιες καλές στιγμές, αλλά είναι τόσες λίγες σε σχέση με τις κακές… Πέρασα ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα σε ένα περιβάλλον κακοποιητικό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Related posts

Θάνος Πλεύρης: Ο προϋπολογισμός διασφαλίζει την οικονομική ανάπτυξη της χώρας

Magdas News

Η επιστολή πρότασης που έχει καταθέσει ο πρόεδρος της ΠΕΠΙΕΘ-PUPYC για τη τοποθέτηση φωτεινων σημαδούρων και η απάντηση της Υπηρεσίας Ασφάλειας Ναυσιπλοΐας & Ατυχημάτων

Magdas News

Μάκης Βορίδης για ιθαγένεια Παύλου Γλύξμπουργκ: “Δεν θα υπάρξει καμία προσθήκη στη νομοθεσία”

Magdas News