23.7 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
People & Politics

Ο Γρηγόρης Πετράκος “ξαναχτυπά”: “Ωραίο το έργο αλλά ο δράκος δεν είναι ο ιός”

Με νέα ανάρτησή του στο Facebook ο Γρηγόρης Πετράκος αναφέρεται σε όσους έχουν νοσήσει από κορωνοϊό και βρίσκονται σε ΜΕΘ. Μάλιστα, έκανε και τη δική του ανάλυση.

«Ωραίο το έργο που κράτησε δύο χρόνια ήδη αλλά ο δράκος δεν είναι ο ιός», σημειώνει, μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής και μέλος του Κινήματος Ελεύθερων Ανθρώπων.

Πιο συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του γράφει: «Από τα 11 εκ. Έλληνες, αυτή τη στιγμή 600 βρίσκονται σε ΜΕΘ. Από αυτούς οι 150 δε θα είχαν νοσήσει καν, αν πριν νοσήσουν είχαν πάρει Ιατρικές συμβουλές για τόνωση ανοσοποιητικού.

Από τους 450 που θα νοσούσαν έτσι κι αλλιώς, άλλοι 150 δεν θα εξελίσσονταν σε βαριά νοσηση αν υπήρχε σωστή Πρωτοβάθμια και έπαιρναν έγκαιρα τα σωστά φάρμακα και συμπληρώματα.

Από τους 300 που θα νοσούσαν βαριά έτσι κι αλλιώς, οι 150 θα είχαν σωθεί αν τα νοσοκομεία μας λειτουργούσαν με ικανό και έμπειρο προσωπικό σε πλήρη στελέχωση και πλήρη εξοπλισμό, έχοντας διαμορφώσει τα ΣΩΣΤΑ πρωτόκολλα θεραπείας.

Οι 150 που θα κατέληγαν παρόλα αυτά είναι οι άνθρωποι που κάθε χρόνο καταλήγουν δυστυχώς από λοιμώξεις γιατί δυστυχώς ο άνθρωπος είναι θνητός.

Ωραίο το έργο που κράτησε δύο χρόνια ήδη αλλά ο δράκος δεν είναι ο ιός.Ο ιός υπάρχει, έχει μια πρωτεΐνη ακίδα τροποποιημενη σε εργαστήριο (όπως έχουν παραδεχτεί επιστήμονες) που μπορεί να σκοτώσει ευπαθείς ομάδες και να ταλαιπωρήσει νεότερους, αλλά μετά από δύο χρόνια η (αληθινή) επιστήμη έχει πολλά όπλα!

Ο δράκος είναι το ανύπαρκτο σύστημα υγείας και τα λάθος μέτρα.

Είτε από αμέλεια, είτε από δόλο. Αυτό θα το κρίνετε εσείς και ο καιρός…».

Δείτε την ανάρτησή του.

Ο Γρηγόρης Πετράκος "ξαναχτυπά": "Ωραίο το έργο, αλλά ο δράκος δεν είναι ο ιός"

 

Related posts

Τσιάρας: «Πραγματικοί έλεγχοι στον ΟΠΕΚΕΠΕ – Σταθερή ροή πληρωμών και επανεκκίνηση των βιολογικών από Σεπτέμβριο»

Magdas News

Τάκης Βαμβακίδης: Νοσηλεύεται με οξεία πνευμονική εμβολή

Magdas News

Δύσκολες ώρες για τον Γιάννο Παπαντωνίου: Με επιθετικό καρκίνο ο πρώην υπουργός

Magdas News