26 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Είμαι γυναίκα!

Η σχεδιάστρια Όλγα Καραβερβέρη παρουσίασε την συλλογή της F/W 22 στα πλαίσια της εβδομάδας μόδας της Αθήνας – AXDW                                

Η collection ”FEMME” είναι εμπνευσμένη και αφιερωμένη στην σημερινή – σύγχρονη γυναίκα που πιστεύει ότι το στυλ είναι συστατικό της προσωπικότητάς της. Μας ταξίδεψε σε μια Αθήνα με στυλ , φινέτσα και χρώματα. 

Αll day signature style φορέματα και κουστούμια, πολυτελή και comfo υφάσματα αλλά και ιδιαίτερα σχέδια για σικάτες πρωινές εμφανίσεις έως και πολύ εντυπωσιακές βραδινές. 

Πλήθος κόσμου ήταν για ακόμα μια χρονιά δίπλα στην σχεδιάστρια όπου απόλαυσαν στο μαγικό χώρο του περιστυλίου, στο Ζάππειο Μέγαρο, την ξεχωριστή και εντυπωσιακή συλλογή της. 

Τα looks συνδυάστηκαν με εντυπωσιακά κοσμήματα από την εταιρεία Lilian Papoutsoglou, παπούτσια από την εταιρεία MARA SHOES και τσάντες από την εταιρεία HUNTER. 

Related posts

Είσαι Άνω Των 40; Βρήκαμε Για Σένα 3 Μαγικά Beauty Tips Που Μπορείς Να Ακολουθήσεις

ChrisTsiora

5 διάλογοι που θα καταλάβετε μόνο αν έχετε αδερφή

ChrisTsiora

Το Απόλυτο Στιλιστικό Τρικ για να Φαίνεσαι Ψηλότερη Χωρίς Τακούνια

Magdas News