23.7 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Είμαι γυναίκα!

Αρχιτεκτονικές γραμμές και θηλυκά κοψίματα στην εντυπωσιακή νέα συλλογή “Modern Amazons” Paris Valtadoros

Δυναμική και άκρως εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του σχεδιαστή Paris Valtadoros στην ελληνική εβδομάδα μόδας Athens Xclusive Designers Week, παρουσιάζοντας την νέα του συλλογή “Modern Amazons” Spring/Summer ‘22.

Εμπνευσμένος από την ατίθαση γοητεία των μυθικών Αμαζόνων, ο σχεδιαστής εξοπλίζει την σύγχρονη γυναίκα με απαράμιλλα δυναμικό στιλ.

Έντονα αρχιτεκτονικές γραμμές, θηλυκά κοψίματα, βολάν αλλά και ρευστά μήκη σαν κρόσσια ξεχωρίζουν στην συλλογή. Τέλος, ένα κράμα λαμπερών μεταλλικών υφασμάτων και μια ιδιαίτερη συγχορδία χρωμάτων κλείνουν το show.

Αρκετοί ήταν οι επώνυμοι φίλοι και καλεσμένοι που παρακολούθησαν τις μοναδικές δημιουργίες Paris Valtadoros.

Valtadoros Boutique: Βουκουρεστίου 37, Κολωνάκι, Αθήνα.
www.parisvaltadoros.com
IG @parisvaltadoros

Related posts

Μωβ νύχια: 4+2 τέλειες ιδέες από την nail expert Βασιλική Παπαβασιλείου

Magdas News

Οι εξορμήσεις στη θάλασσα σου χαρίζουν ομορφιά και ευεξία

Magdas News

Η Forel φέρνει το απόλυτο fashion mood του καλοκαιριού

ChrisTsiora