26 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
People & Politics

Ο Άδωνις Γεωργιάδης βγήκε με την ντουντούκα και μίλησε με διαδηλωτές κάτω απ’το γραφείο του (video)

Χωρίς αμφιβολία, ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ένας πολιτικός που πάντα καταφέρνει να μας εκπλήξει με τις ενέργειές του.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων δεν είναι από τους ανθρώπους που θα κάτσουν πίσω από ένα γραφείο. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει βρεθεί κοντά στους πολίτες, συζητώντας μαζί τους και ακούγοντας τις ανησυχίες τους.

Για μια ακόμη φορά, ο Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε δίπλα στους πολίτες και μάλιστα συνομίλησε με τους διαδηλωτές που βρίσκονταν κάτω από το γραφείο του.

Μάλιστα, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ανέβασε και ένα video στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτό το video, φαίνεται ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος χρησιμοποιώντας την ντουντούκα των διαδηλωτών, να τους εξηγεί την διαδικασία για τα αιτήματά τους.

Στη λεζάντα του video, ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε: “Σήμερα ήρθαν κάτω από το Υπουργείο διαδηλωτές κατά του νομοσχεδίου μου για το Υπαίθριο Εμπόριο. Αντί να μείνω στο γραφείο μου κατέβηκα κάτω και συνομίλησα μαζί τους και μετά είδα και την αντιπροσωπεία τους επάνω. Με διάλογο και καλόπιστη συνεννόηση όλα γίνονται. Φυσικά απεργία δεν έγινε όπως νόμιζαν ότι θα γίνει οι αντίπαλοι μου και ούτε και πρόκειται καθώς το νομοσχέδιο είναι πολύ καλό.”

Δείτε το video:

Related posts

Αντώνης Αντωνιάδης: Στο πλευρό του Παναθηναϊκού, ακόμη και υπό βροχή- Μαζί του η Πόπη Δομάζου

Magdas News

Γιατί υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές πλήρωσε διάσημο δημοσκόπο και… απογοητεύτηκε

Magdas News

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός διεκδικούν απόψε θέση στον τελικό της Euroleague

Magdas News