23.7 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Είμαι γυναίκα!

To strawberry dress που έγινε viral και ταιριάζει σε όλες

Οι πωλήσεις της Likira Matoshi της σχεδιάστριας του πιο διάσημου φορέματος του καλοκαιριού, έχουν αυξηθεί πάνω από 1.000% από τα τέλη Ιουλίου, μέχρι και σήμερα. Το κόστος του είναι στα 490 δολάρια.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

the year of the strawberry dress ? #thestrawberrydress #onwednesdayswewearpink #strawberrydress #?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη shaanti chaitram ?? (@sha.anti) στις

Το είδαμε για πρώτη φορά στο Instagram τον Ιανουάριο. Ένα φόρεμα σε ροζ χρώμα με φουσκωτά μανίκια και τούλι, γεμάτο με κεντημένες φράουλες. Δημιουργήθηκε από τη σχεδιάστρια Likira Matoshi, που γεννήθηκε στο Κοσσυφοπέδιο. Το Strawberry Midi Dress μοιάζει με κάτι που μια πριγκίπισσα, θα φορούσε σίγουρα τις μέρες καλοκαιριού, σε μία όμορφη εποχή.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι διάσημες που το τίμησαν και το αγάπησαν, ανεβάζοντάς το στα social media.

 

Χωρίς αμφιβολία, το Strawberry Dress, είναι μία πολύ καλή επιλογή για μία πιο girly εμφάνιση τις Κυριακές. με μία ζεστή καπαρτίνα και ένα λευκό ζευγάρι γόβες φυσικά.

 

Related posts

Η Νέα Vegan Σειρά “Distillery Make Up” Που Παρουσίασε Η Avon Θα Σας Συναρπάσει

ChrisTsiora

28th AXDW| Η υψηλή ραπτική συναντά το ανδρόγυνο στυλ στο 2ο επεισόδιο

Magdas News

Γεννάτε σε λίγες μέρες; Ετοιμάστε φαγάκι και βάλτε το στην κατάψυξη

ChrisTsiora