21.4 C
Αθήνα
Δευτέρα, 25 Μαΐου, 2026
Magda's News
Είμαι γυναίκα!

Η βασίλισσα Μάξιμα ποζάρει με τον σύζυγο και τις 3 κούκλες κόρες της -Οι πριγκίπισσες, ντυμένες ανοιξιάτικα, κλέβουν την παράσταση [εικόνες]

Τα γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα ο σύζυγος της βασίλισσας Μάξιμα, βασιλιάς Βίλεμ Αλεξάντερ της Ολλανδίας, που έκλεισε τα 53.

Η ολλανδική βασιλική οικογένεια αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα μερικές νέες φωτογραφίες τους. Συγκεκριμένα, η βασίλισσα Μάξιμα και ο βασιλιάς Βίλεμ Αλεξάντερ μαζί τις τρεις κόρες τους πόζαραν για τα νέα, οικογενειακά τους πορτρέτα στο Παλάτι στη Χάγη.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα γενέθλια του βασιλιά ακυρώθηκαν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, έτσι, θα γιορτάσει στο σπίτι με την οικογένειά του. Οι γυναίκες είναι σικ και στιλάτες φορώντας ανοιξιάτικα outfit σε φωτεινά χρώματα. οι τρεις κούκλες πριγκίπισσες, μάλιστα, έκλεψαν την παράσταση από τον εορτάζονται αλλά και την πάντα κομψή μητέρα τους. Οι νεαρές πριγκίπισσες μοιάζουν πολύ στη βασίλισσα Μάξιμα.

Δείτε τα νέα πορτρέτα της βασιλικής οικογένειας της Ολλανδίας στο Bovary.gr

Πηγή: iefimerida.gr

Related posts

H νέα εμφάνιση της Αντζελίνα Τζολί μετά το χωρισμό που πρέπει να δεις- Σπάνια έξοδος μαζί με τα παιδιά της

ChrisTsiora

Τί πρέπει να προσέχει μία έγκυος όταν ταξιδεύει το καλοκαίρι

Magdas News

Η εταιρεία Mourtzi παρουσιάζει τη νέα συλλογή Loafers

Magdas News