21.4 C
Αθήνα
Δευτέρα, 25 Μαΐου, 2026
Magda's News
Showbiz

Κώστας Καζάκας: «Έβρισκα τα λόγια τελευταία στιγμή, ίδρωνα, πήγαινα και έλεγα ότι δε θέλω να ξαναπαίξω»

Στον ρόλο που δεν κατάφερε ποτέ να «δικαιολογήσει» και να αγαπήσει αναφέρθηκε ο ηθοποιός Κώστας Καζάκας στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» το βράδυ της Παρασκευής 8 Μαϊου.

Ο Κώστας Καζάκας αποκάλυψε ότι είχε υποδυθεί κάποια στιγμή σε μια παράσταση έναν παιδεραστή. Ήταν, όπως είπε, η μόνη φορά στην καριέρα του που θυμόταν τα λόγια του την τελευταία στιγμή.

«Σε μια παράσταση έπαιζα έναν παιδεραστή. Ήταν η μοναδική φορά στη ζωή μου που θυμόμουν τα λόγια τελευταία στιγμή. Νόμιζα ότι δε θα τα πω ποτέ γιατί είχα μια άρνηση μέσα μου. Έβρισκα τα λόγια τελευταία στιγμή. Ίδρωνα. Πήγαινα στο θέατρο και έλεγα “δε θέλω να βγω να ξαναπαίξω”…Δε μπορώ… Δεν ήταν εύκολο όταν τέλειωνε η παράσταση, κουβαλούσα σκέψεις. Είχα ήδη γίνει μπαμπάς τότε…» εξομολογήθηκε ο Κώστας Καζάκας.

Related posts

Ελισάβετ Μουτάφη: «Ο γιος μου ξέρει ότι δεν είμαι η βιολογική του μητέρα – Λέει μόνος του “εγώ είμαι μαύρος”»

Magdas News

Τζώνη Καλημέρης – Ελπίδα Ιακωβίδου: Η πρώτη κοινή συνέντευξη μετά τον γάμο τους

Magdas News

Χωρίς Μακιγιάζ και με Καλοκαιρινή Λάμψη: Η Ιωάννα Μαλέσκου στο Πρώτο της Μπάνιο για το 2025

Magdas News